Story of the Day: Ο "θρησκευόμενος" θείος αποδείχθηκε τέρας - Βίασε & ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 16χρονη ανιψιά του πριν κάψει το σώμα της (φώτο-βίντεο)

Η οικογένεια της νεαρής  Louise δήλωσε  ότι έχει «καταστραφεί» από την απώλεια της κόρης τους

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα συγκλονίζει την κοινωνία του Χάμσαϊρ . Ο τριαντάχρονος "θρησκευόμενος" θείος Shane Mays  ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου  την 16χρονη ανιψιά του Louise Smith πριν κάψει το νεκρό της σώμα.

Νωρίτερα την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά. 

H Louise

"Η δολοφονημένη έφηβη Louise Smith, αποφάσισε να φύγει από το διαμέρισμα που μοιραζόταν με τον θείο της ,αλλά άλλαξε γνώμη όταν μίλησε με κάποιον κοινωνικό λειτουργό. Αυτό έγινε μόλις 24 ώρες πριν ο θείος της τη δολοφονήσει άγρια", κατέθεσε μια φίλη της άτυχης κοπέλας στη δίκη.

O Mays

Η 16χρονη είπε στην οικογενειακή φίλη Samantha Burt ότι μισούσε τη ζωή με τον Mays, ο οποίος της έδειχνε σεξουαλικό ενδιαφέρον και άρχισε να φλερτάρει μαζί της και ήθελε να φύγει.

Ωστόσο, η «ευάλωτη» έφηβος άλλαξε γνώμη την τελευταία στιγμή και αποφάσισε να μείνει με τον Mays όταν συζήτησε την ιδέα με μία κοινωνική λειτουργό.

H μητέρα και ο θετός πατέρας της άτυχης κοπέλας

Μόλις μία μέρα αργότερα ο Θείος της την παρέσυρε να τον ακολουθήσει σε ένα δάσος κοντά στο διαμέρισμα του στο Havant του Χάμπσαϊρ.

 

Εκεί την ξυλοκόπησε μέχρι να σπάσουν όλα τα κόκαλα της , ενώ νωρίτερα  την κακοποίησε σεξουαλικά. Στη συνέχεια   με ένα ραβδί, στην προσπάθησε  να κάψει το σώμα της.

Εχθές οι ένορκοι στο δικαστήριο Winchester Crown Court, χρειάστηκαν λιγότερο από μία ώρα συνεδρίασης , για να κρίνουν ομόφωνα ένοχο τον κατηγορούμενο , ύστερα πό δίκη που κράτησε τρισίμισι εβδομάδες.

Ο  Shane Mays δεν ταράχθηκε διόλου στο άκουσμα της ετυμηγορίας ενώ το ακροατήριο του δικαστηρίου άρχισε να φωνάζει ενθουσιασμένο "Ναι" ύστερα από την ανακοίνωση της απόφασης.

Ο Mays επαραδέχθηκε την ανθρωποκτονία, ισχυριζόμενος ότι είχε χτύπησε  τη Louise όταν «έχασε τον έλεγχο» κατά τη διάρκεια ενός καυγά μεταξύ τους, αλλά είπε ότι δεν σκόπευε να τη σκοτώσει και αρνήθηκε ότι την κακοποίησε σεξουαλικά, αναφέρει η Daily Mail

Μετά την ετυμηγορία, η Rebbecca Cooper, μητέρα της Louise, είπε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν στην απονομή δικαιοσύνης για την όμορφη κόρη μας Louise.

Ο δολοφόνος θείος με τη γυναίκα του

«Καμία λέξη δεν μπορεί να περιγράψει την οδύνη που νιώθουμε καθημερινά. Ήταν ο ήλιος μας, και πραγματικά λείπει από όλους που την γνώριζαν.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας με τη νέα του οικογένεια

«Δεν μπορώ να το πω με λόγια, αλλά ο πόνος μέσα μας είναι απίστευτος απλά επειδή γνωρίζουμε ότι δεν θα την ξαναδούμε ποτέ».

Ο πατέρας της Louise, Bradley Smith, είπε: «Η Louise αγαπούσε πάρα πολύ τη νέα της ζωή. Ως οικογένεια, θέλαμε να της δώσουμε την ευκαιρία να ζήσει ευχάριστες στιγμές, και  να κάνουμε μαζί διακοπές.

«Όλοι βρίσκουμε αδύνατο να δεχτούμε ότι δεν θα ακούσουμε ποτέ τη φωνή της ούτε θα ξαναδούμε το  χαμόγελο της.

«Μας στέρησαν την ευκαιρία μας να την δούμε να μεγαλώνει . Ως πατέρας, απομακρύνθηκα  όταν έφτιαξα νέα οικογένεια, αλλά ήθελα  να οικοδομήσω μια νέα ζωή και για τους δύο μας. Δεν θα έχω ποτέ την ευκαιρία να το μοιραστώ αυτό μαζί της.

Η απώλεια της Louise έχει καταστρέψει την οικογένειά μας.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ