Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, προκαλεί παιχνίδια εξουσίας & έντονο συναισθηματισμό

Hμερήσιες προβλέψεις...

H κύρια όψη της ημέρας, το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, λειτουργεί σαν μαγνήτης της έντασης στις επαφές μας σήμερα, προκαλώντας παιχνίδια εξουσίας, έντονο συναισθηματισμό κυρίως στις ερωτικές σχέσεις, τάση για ζήλια, κτητικότητα, αλλά και εμμονές. 

ΚΡΙΟΣ

Πώς μπορείτε να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και την προσωπική σας ζωή; Από τη μια, οι υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στη δουλειά ή το σπίτι είναι επείγουσες και χρειάζονται την αφοσίωση σας για να βγουν εις πέρας και από την άλλη, στην προσωπική σας ζωή όλο και κάποιος θα παραπονιέται, διότι δεν νιώθει ότι είναι προτεραιότητα σας είτε είναι ο σύντροφος, ένας φίλος ή ένας πολύ στενός συγγενής. Η Σελήνη στον Ζυγό σας καλεί να βρείτε τρόπο να ισορροπήσετε ανάμεσα στις απαιτήσεις όλων, με μια μοναδική ίσως λύση «προτεραιότητες». Εσείς πρέπει να βρείτε τι είναι αληθινά αυτό που πρέπει να πέσετε με τα μούτρα σήμερα και τι πρέπει να περιμένει. Τις βραδινές ώρες προσέξτε τα νεύρα σας και πώς εκφράζετε το θυμό σας, με την αντίθεση Σελήνης-Άρη. Η σημερινή μέρα πάντως, προσφέρεται για κάποιο οικονομικό όφελος.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα δεν είναι ανάγκη να επωμιστείτε όλα τα βάρη εσείς, κυρίως στο χώρο της εργασίας. Είναι προς τιμήν σας που αναλαμβάνετε ευθύνες, αλλά μπορεί να κατηγορηθείτε ότι γίνεστε συγκεντρωτικοί και δεν μοιράζεστε με τους άλλους αυτά που πρέπει. Προσπαθήστε λοιπόν, σήμερα να κάνετε έναν σωστό διαμοιρασμό ευθυνών και υποχρεώσεων, για να βγει καλύτερα η ημέρα σας. Από την άλλη, η όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί για όσες- ους είναι αδέσμευτοι να δημιουργήσει μια τάση να επιστρέφετε με το μυαλό σας στο παρελθόν, μολονότι βαθιά μέσα σας ξέρετε ότι αυτό δεν οδηγεί πουθενά. Σε κάθε περίπτωση είναι μια αρκετά κουραστική μέρα σήμερα και ίσως υποχρεωθείτε να δουλεύετε μέχρι πολύ αργά το βράδυ, για να ανταποκριθείτε στο φόρτο εργασίας σας ή στις σπουδές κλπ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πιο κοινωνική η σημερινή μέρα για σας, καθώς η Σελήνη στον Ζυγό σας καλεί να συμμετέχετε περισσότερο στις κοινωνικές ομάδες, στις οποίες δραστηριοποιείστε, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε συλλογικές προσπάθειες και γενικότερα να έχετε έναν πιο ενεργό ρόλο σε συνέργειες, που μπορεί να γίνονται και στον χώρο της εργασίας σας. Το «μαζί» ευνοείται περισσότερο από τη Σελήνη στον Ζυγό, όμως από το απόγευμα και μετά ξεκινούν πιο έντονες όψεις. Η αντίθεση με τον Άρη και το τετράγωνο με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρουν εντάσεις, ενδεχομένως και σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά. Ή μπορεί η έλλειψη πόρων, προκειμένου να πραγματοποιήσετε κάτι που θέλετε, να δημιουργεί κατήφεια και ένα αίσθημα αδικίας. Όμως κάποιοι μπορεί να φανείτε και ιδιαίτερα τυχεροί σε σχέση με τα οικονομικά σας ή να έχετε μια πρόταση με ένα θετικό οικονομικό αντίκτυπο.

Δείτε εδώ όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ