Τραγωδία με 3 νεκρούς στην Αντίπαρο: Ο καπετάνιος του ferry boat έπεσε στην θάλασσα να τους σώσει - Αρρώστησε ο οδηγός;

Η ιατροδικαστική εξέταση ρίχνει φως στην τραγωδία... 

Συγκλονισμένη είναι η Αντίπαρος από την τραγωδία που συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης στο λιμάνι του νησιού, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι.

Φως στα αίτια της τραγωδίας αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Σε ανακοίνωσή του, το Λιμενικό, ανέφερε πως μόλις ενημερώθηκε για το αυτοκίνητο στη θάλασσα έσπευσε στο σημείο, ενώ με τη συνδρομή ιδιώτη δύτη και γερανοφόρου οχήματος έβγαλε το εν λόγω όχημα στην προβλήτα και ανασύρθηκαν οι σοροί των τριών επιβατών σύμφωνα με το parianostypos.gr, 

Πρόκειται για έναν 78χρονο, μία 68χρονη και μία 49χρονη αλλοδαπή, οι σοροί των οποίων πρόκειται να μεταφερθούν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πάρου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ηλικιωμένο ζευγάρι διατηρούσε κατοικία στο νησί, η άτυχη 75χρονη ήταν γνωστή επιχειρηματίας της Αθήνας.

Μαζί με τον σύζυγό της και τη 40χρονη οικιακή βοηθό θα ταξίδευαν το απόγευμα σήμερα αεροπορικώς για Αθήνα. Αναμένοντας το φέρρυ για να περάσουν από την Αντίπαρο στην Πούντα το αμάξι ξεκινώντας ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα έφυγε με δύναμη πάνω σε μια κολόνα που βρισκόταν στο λιμάνι και έπεσε στη θάλασσα.

Πώς συνέβη η τραγωδία

Κανείς δεν ξέρει αν επρόκειτο για βλάβη μηχανική στο γκάζι του αυτοκινήτου ή κάποια ξαφνική επιπλοκή στην υγεία του οδηγού.

Ο καπετάνιος του φέρρυ που ήταν εκείνη την ώρα στο λιμάνι καθώς θα εκτελούσε το δρομολόγιο μαζί με δύο άτομα έπεσαν αμέσως στη Θάλασσα για να προσπαθήσουν να σώσουν τους τρεις επιβαίνοντες. Τα νερά στο σημείο αυτό είναι βαθιά.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στην Αντίπαρο με τρεις νεκρούς - Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα

 

Η ανακοίνωση του Λιμενικού για την τραγωδία στην Αντίπαρο:

«Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα (σ.σ. χθες) η Λιμενική Αρχή Πάρου, για την πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θάλασσα στην περιοχή του λιμένα Αντίπαρου. Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη των Λιμενικών Αρχών Αντίπαρου και Πάρου, ενώ με τη συνδρομή ιδιώτη δύτη και γερανοφόρου οχήματος ανελκύστηκε το εν λόγω όχημα στην προβλήτα και ανασύρθηκαν οι σοροί των τριών επιβαινόντων του.

Πρόκειται για έναν 78χρονο ημεδαπό, μία 68χρονη ημεδαπή και μία 49χρονη αλλοδαπή, οι σοροί των οποίων πρόκειται να μεταφερθούν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πάρου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ