To προγαμιαίο συμβόλαιο του Μπρούκλιν Μπέκαμ & της δισεκατομμυριούχου κούκλας που παντρεύεται - Ακόμα πλουσιότερη η νύφη

Όλες οι λεπτομέρειες... 

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ και η αρραβωνιαστικιά του Νίκολα Πελτζ υπέγραψαν προγαμίαιο συμβόλαιο για να προστατεύσουν τις περιουσίες τους μετά τον γάμο τους.

 

 

 

 

Να σημειώσουμε πως το ερωτευμένο ζευγάρι ακύρωσε τον γάμο τους ο οποίο ήταν να γίνει το 2021. Σύμφωνα με τα τελευταία νέα ια γίνουν δύο τελετές το 202,. μία στο Κότσγουολντς όπου οι γονείς του Μπρούκλιν έχουν σπίτι, και μια άλλη στη Φλόριντα όπου ο πατέρας της Νίκολα ζει με την τρίτη σύζυγό του, πρώην μοντέλο Κλόντια Χέφνερ Πελτζ.

 

 

 

 

«Τα προγαμιαία συμβόλαια μπορεί να μη φαίνονται ιδιαίτερα ρομαντικά, αλλά στις ΗΠΑ είναι πολύ συνηθισμένα και όλα τα μέλη της οικογένειας της νύφης έχουν συνάψει συμφωνίες με τους συντρόφους τους. Η απόφαση του Brooklyn και της Nicola να προχωρήσουν νομικά ήταν εντελώς αμοιβαία. Είχε εμπειρίες με κορίτσια που ήταν απελπισμένα για τον όνομα των Beckham και είναι χαρούμενοι που η Nicola αγαπά τον Brooklyn για αυτό που είναι.

Και, φυσικά, δεν χρειάζεται τα χρήματά του και έχει τη δική της επιτυχημένη καριέρα. Δεν είναι περίπλοκο. Βασικά, στην απίθανη περίπτωση ενός χωρισμού, και οι δύο πλευρές θα φύγουν από τον γάμο με αυτά που έβαλαν σε αυτόν. Αυτό περιλαμβάνει περιουσιακά στοιχεία και ιδιοκτησίες. Χρήματα δεν θα αλλάξουν χέρια» ανέφερε πηγή στην The Sun.

Η περιουσία των γονιών του Brooklyn Beckham εκτιμάται στα 335 εκατ. Λίρες, ενώ αυτή του πατέρα της Nicola Peltz, στο 1,1 δις. λίρες. Ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz επιβεβαίωσαν τη σχέση τους τον Ιανουάριο του 2020 και ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον περασμένο Ιούλιο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ