Έλεν ντε Τζένερις : "Είμαι θετική στον κορονοϊό - Ραντεβού τη νέα χρονιά - Μέχρι τότε μείνετε ασφαλείς & υγιείς"

Η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια βρέθηκε θετική στον κορονοϊό 

Η Αμερικανίδα παρουσιάστρια Ellen DeGeneres ανακοίνωσε σήμερα ότι βρέθηκε θετική στο τεστ για τον Covid-19. "Ευτυχώς είμαι καλά μέχρι στιγμής" , σημειώνει στην ανακοίνωση της στα Social Media.

H εκπομπή της, Ellen DeGeneres Show - θα σταματήσει να προβάλλεται  μέχρι τον Ιανουάριο, σύμφωνα με δήλωση των παραγωγών της.

Η εκπομπή επέστρεψε στις οθόνες τον περασμένο Σεπτέμβριο εν μέσω κατηγοριών για βάναυση συμπεριφορά από ανώτερο προσωπικό εναντίον συναδέλφων. Απολύθηκαν τρεις υψηλά ιστάμενοι, παραγωγοί.

Η 62χρονη DeGeneres ζήτησε συγνώμη στον αέρα και δεσμεύθηκε για τις "απαραίτητες αλλαγές", σύμφωνα με όσα αναφέρει το BBC

Σήμερα η παρουσιάστρια ανακοίνωσε ότι ακολουθεί τις οδηγίες των γιατρών για τον Covid -19 και ότι έχουν ενημερωθεί όλες οι στενές επαφές της 

Ο τελευταίος καλεσμένος της, που εμφανίστηκε δια ζώσης στην εκπομπή, την Τετάρτη, ήταν ο μουσικός και ηθοποιός  Leslie Odom Jr.

"Γεια σας, θέλω να σας ενημερώσω ότι διαγνώστηκα θετική στον Covid-19. Ευτυχώς, νιώθω καλά αυτή τη στιγμή. Οποιοσδήποτε υπήρξε σε στενή επαφή μαζί μου έχει ενημερωθεί και εγώ ακολουθώ όλες τις οδηγίες του Κέντρου Αντιμετώπισης Μολυσματικών Ασθενειών (CDC). Θα σας ξαναδώ μετά τις γιορτές. Σας παρακαλώ να μείνετε υγιείς και ασφαλείς", ήταν το μήνυμα που δημοσίευσε η Έλεν ΝτεΤζένερις στο twitter.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ