Του χρόνου με ή χωρίς εμβόλιο έτσι θα είμαι - Δεν θέλω σχόλια, αντιρρήσεις ,dislikes - Likes only - Όπως λέμε "Accept all cookies"; (φώτο)

Κάντο όπως η Μάριελ Χέμινγουεϊ

"Πέρασα χρόνια γυμνάζοντας το σώμα μου, κι αυτό για μένα ήταν πάντα μια μορφή παιχνιδιού , ένας τρόπος να κατανοήσω πιο βαθιά τον εαυτό μου μέσα από τη διασκέδαση που μου προσφέρει η γυμναστική.

Το παιχνίδι , η γυμναστική και η χαρά σας βοηθούν να διαπραγματευτείτε καλύτερα με τη ζωή".

 

 

Αυτά έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που τη δείχνει να κάνει γιόγκα η Μάριελ Χέμινγουεϊ, εγγονή του μεγάλου συγγραφέα Έρνεστ Χέμινγουεϊ και πάλαι ποτέ μούσα του Γούντι Άλεν. Έτσι έδωσε ένα μήνυμα αισιοδοξίας στους ακόλουθους της , στο οποίο κανείς δεν τόλμησε να φέρει αντίρρηση.

 

 

Τα δεκάδες σχόλια κάτω από τη φωτογραφία ήταν μόνο θετικά. "Επιβράβευση" στα όσα έγραψε ήταν και τα 779 "likes". Καθολική αποδοχή λοιπόν για τα αισιόδοξα "cookies" της Μάριελ.

Ακολουθούμε όλοι το παράδειγμα της και ευχόμαστε έτσι να είμαστε, και τώρα και πάντα. 

 

 

Η 59χρονη σήμερα ηθοποιός άρχισε την καριέρα της στα 14  με μια υποψηφιότητα  για χρυσή σφαίρα για τον μνημειώδη ρόλο της στο Lipstick (1976), ενώ ήταν υποψήφια για Όσκαρ και BAFTA για την ερμηνεία της στο Μανχάταν του Γούντι Άλεν (1979).

 

 

Η Χέμινγουεϊ παντρεύτηκε τον Στίβεν Κρίσμαν. Μαζί, απέκτησαν δύο κόρες, την Ντέρι Χέμινγουεϊ και την Λάνγκλεϊ Φοξ. Χώρισαν το 2008 και πήραν διαζύγιο το επόμενο έτος.

 

 

Από τις αρχές του 2011, η Χέμινγουεϊ έκανε δεσμό  με τον Μπόμπι Γουίλιαμς, με τον οποίο συνέγραψε ένα βιβλίο αυτοβοήθειας. Από τότε ασχολείται με τον διαλογισμό.

 

 

Ήταν το 2013 που η Χέμινγουεϊ απασχόλησε τον παγκόσμιο τύπο όταν μίλησε στο ντοκιμαντέρ  Running from Crazy για τα προβλήματα με τον αλκοολισμό, τις τάσεις αυτοκτονίας, τις περιόδους ψυχικής διαταραχής και τα σοβαρά οικογενειακά προβλήματα που πέρασε.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ