Έμη Τρίκαρδου: Η δημιουργική & ταλαντούχα ψυχή της Artemide ξέρει πώς θα κάνει την καθημερινότητα μας ιδιαίτερη & τις γιορτές μας ονειρικές - Δείτε τις υπέροχες προτάσεις (φώτο)

Όταν η διακόσμηση γίνεται φιλοσοφία ζωής

Η Έμη Τσίτσικα  - Τρικάρδου είναι η δημιουργική και ταλαντούχα ψυχή του οίκου  "Artemide". Με τις υπέροχες χειροποίητες  δημιουργίες της έχει αποκτήσει φανατικό κοινό.

Πρότυπο γυναικείας επιχειρηματικότητας η Θεσσαλονικιά "Topwoman" ξέρει να αφουγκράζεται τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της κάθε εποχής και να κινείται ανάλογα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο κατάσημα της , "Artemide" στην Κηφισιά, η σύζυγος του Προέδρου της Lifeline Hellas. Ιωάννη Τρίκαρδου, υποδέχεται τους πάντες με ευγένεια καλοσύνη και χαμόγελο και προτείνει στους πελάτες της πάντα τις καλύτερες ιδέες.

Διαβάστε επίσης: Μόνο στο Eirinika: Έμυ Τσίτσικα Τρικάρδου: Η Θεσσαλονικιά Topwoman πρότυπο γυναικείας επιχειρηματικότητας - με τα χειροποίητα καλλιτεχνήματα της δημιουργεί αξέχαστες εκδηλώσεις!

 

 

 

 

 

 

 

 

Εκτός από τα υπέροχα δημουργήματα της, ο επισκέπτης της Artemide θα βρει και θερμή , φιλόξενη υποδοχή.  Η ιδιοκτήτρια βλέπει τους επισκέπτες στο κατάσημα της σαν "φίλους" και θέλει να τους προσφέρει το καλύτερο.

 

 

 

 

 

 

Όπως ακριβώς ταιριάζει στις Κωνσταντινοπολίτικες ρίζες της Έμης Τρίκαρδου, της οποίας η μητέρα κατάγεται από την Πόλη.

 

 

 

 

 

 

Για τα φετινά Χριστούγεννα η Artemide προτείνει διακοσμητικά και δώρα , πραγματικά έργα τέχνης και το "σύνθημα" της Έμης Τρίκαρδου είναι "Κάντε την καθημερινότητά σας ιδιαίτερη - Αδράξτε τη μέρα".

 

 

Εξάλλου όπως σωστά παρατηρεί η ίδια αυτό ήταν και το μάθημα που πήραμε από τη χρονιά που πέρασε....

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ