Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό - Την Κυριακή το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα μπορεί να σας μπερδέψει

Δείτε τις προβλέψεις του σαββατοκύριακου…

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

 

ΚΡΙΟΣ: Σε ιδιαίτερα συναισθηματική διάθεση το Σάββατο με τη Σελήνη στον Σκορπιό να συναντά την Αφροδίτη και προφανώς θα διαθέσετε τον περισσότερο από τον χρόνο σας σε αυτούς και αυτά που αγαπάτε. Στον σύντροφο σας, στους αγαπημένους σας γενικότερα, αλλά και στα χόμπι ή ό,τι άλλο σας δίνει ευχαρίστηση. Ένας άλλος τομέας που θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα είναι τα οικονομικά. Φανείτε όμως συντηρητικοί στα έξοδα. Την Κυριακή το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα μπορεί να σας μπερδέψει κάπως. Η λογική σας λέει ότι πρέπει να αλλάξετε κάτι, προκειμένου να πάνε τα πράγματα καλύτερα, αλλά το συναίσθημα σάς σπρώχνει από την αντίθετη κατεύθυνση. Μην πιέζετε τον εαυτό σας να πάρει αποφάσεις, ιδιαίτερα για το μέλλον σας. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε κάτι. Αφήστε να περάσουν κάποιες ημέρες, εξετάστε καλύτερα και σε βάθος αυτά που θέλετε να κάνετε, συζητήστε τις επόμενες ημέρες με ανθρώπους που εμπιστεύεστε και μην προτρέχετε.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Το Σάββατο πρέπει να το αφιερώσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα και στον σύντροφο σας, ειδικά αν το τελευταίο διάστημα έχετε παραμελήσει να του-ης δείξετε πόσο σημαντικός-ή είναι για σας. Δεν χρειάζονται υπερβολές, μερικές φορές κι ένα απλό ευχαριστώ στους ανθρώπους που είναι στο πλευρό μας και μας στηρίζουν είναι αρκετό για να δείξουμε την αγάπη και την εκτίμηση μας. Αυτό φυσικά ισχύει για οποιονδήποτε τον νιώθουμε στο πλευρό μας και μας ενθαρρύνει με τη στάση και τα λόγια του. Επίσης, αν θέλετε να εκφράσετε την ερωτική σας διάθεση το Σάββατο είναι εξαιρετικό, διότι πιο εύκολα θα βρείτε ανταπόκριση.

Κάποιοι μπορεί να προσπαθήσουν να σας θαμπώσουν την Κυριακή, προκειμένου να κρύψουν πράγματα που δεν θέλετε να δουν. Γι’ αυτό ας είστε λίγο πιο συγκρατημένοι σε αυτά που θα πιστέψετε, ειδικά αν αφορούν μια φιλική σχέση ή οικονομικά στοιχεία. Κι εννοείται καλό είναι να μην ανοίγεστε και μοιράζεστε μυστικά σας με άτομα που δεν έχουν αποδείξει ότι αξίζουν την εμπιστοσύνη σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Σελήνη παραμένει σε όλη τη διάρκειά του Σαββάτου στον Σκορπιό, μέσα σε έναν τομέα που αφορά την καθημερινότητα της δουλειάς σας και τις ρουτίνες των οικιακών υποχρεώσεων. Όλα αυτά που μπορεί να σας κάνουν γενικά να τα βαριέστε και να μην βρίσκετε μεγάλο ενδιαφέρον, από την άλλη πάντα όταν ξεμπερδέψετε μαζί τους νιώθετε ανακουφισμένοι και μπορείτε να προχωρήσετε σε όποια άλλη δραστηριότητα αγαπάτε. Την Κυριακή η Σελήνη προχωρά στον Τοξότη, το ζώδιο που θα πραγματοποιηθεί και η Ηλιακή έκλειψη και μπορεί να νιώθετε κάπως πιο αναστατωμένοι. Από την άλλη, το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, μπορεί να σας κάνει να νιώθετε σύγχυση σχετικά με την κατεύθυνση της ζωής σας είτε σε θέματα καριέρας είτε σε θέματα σχέσεων. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε είναι να βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ή να δεσμευτείτε προσωπικά ή επαγγελματικά.

Δείτε εδώ όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr. 

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ