Ελληνίδες Influencers κάνουν Χριστούγεννα με στυλ: Από την Άννα Μαυρίδη & την Βάσια Κωσταρά ως την Μαρία Ηλιάκη & την Έβελυν Καζαντζόγλου (Φωτό)

Διάσημες Ελληνίδες στόλισαν τα σπίτια τους...

Πλέον, πολλοί είναι αυτοί που φροντίζουν να στολίζουν με χριστουγεννιάτικα δέντρα και στολίδια τα σπίτια τους πολλές εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα και τώρα που απομένουν λίγες μέρες μέχρι τη μεγάλη γιορτή πολλές celebrities μας έδειξαν τους στολισμούς τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Βάσια Κωσταρά (@vassia_kostara)

Το Instagram πλημμύρησε λαμπάκια και πανέμορφα στολίδια από τις αγαπημένες μας influencers…

 

Η διάσημη Ελληνοσουηδέζα Anna Skoog Mavridi μπήκε στο κλίμα των Χριστουγέννων και στόλισε το πανέμορφο δέντρο της. Δεν έμεινε όμως μέχρι εκεί, όλο το υπέροχο σαλόνι της έβαλε τα καλά του, ακόμη και το τζάκι.

Η αγαπημένη και παραμυθένια περίοδος μικρών και μεγάλων έφτασε και η Ρούλα Σταματοπούλου στόλισε το πελώριο χριστουγεννιάτικο δέντρο και ανυπομονεί όπως όλοι μας να φύγει μακριά το 2020.

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων μπήκε η Μαρία Ηλιάκη, η οποία στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της και χρησιμοποίησε τα περσινά φωτάκια. Η παρουσιάστρια μένει ασφαλής στο σπίτι της λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας και περνάει ευχάριστες στιγμές.

H Έβελυν Καζαντζόγλου είναι γνωστό μοντέλο, παρουσιάστρια και influencer και φημίζεται για το στιλ της! Καθημερινά ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει δείξει το υπέροχο σπίτι της μέσα από τα social media.

Το διαμέρισμα στο οποίο ζει, είναι έτσι διακοσμημένο που μοιάζει σαν να είναι βγαλμένο από περιοδικό. Ειδικά, τώρα που «φόρεσε» τα χριστουγεννιάτικα του και μας έδειξε τον εντυπωσιακό στολισμό του δέντρου αλλά και του σαλονιού της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ