Η πολύτεκνη βασιλική οικογένεια William – Kate στο παιδικό θέατρο – Τα κοτσιδάκια της Charlotte, το μουντό φουστάνι της πριγκίπισσας (Φωτό & Βίντεο)

Για πρώτη φορά στο κόκκινο χαλί σύσσωμη η βασιλική οικογένεια…

Στην Αγγλία τα σχολεία έκλεισαν λόγω των εορτών και οι μικροί πρίγκιπες της Βρετάνιας πήγαν στο θέατρο με τους γονείς τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

Έτσι, ο 7χρονος George, η 5χρονη Charlotte και ο 2 ετών Louis έκαναν την πρώτη τους red carpet εμφάνιση καθώς συνοδευόμενοι από τους γονείς τους, τον Δούκα και τη Δούκισσα του Cambridge πήγαν να δουν μια χριστουγεννιάτικη παράσταση παντομίμας στο London Palladium.

 

 

 

 

 

 

 

 

Περπατώντας για να μπουν στον χώρο, η Charlotte άφησε το χέρι του μπαμπά της ενώ ο μικρός Louis δεν απομακρύνθηκε από τη μητέρα του.

 

 

 

 

 

 

Η πριγκίπισσα Kate ήταν όπως πάντα κομψή για την περίσταση, με ένα φόρεμα Alessandra Rich και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από τη Simone Rocha.

 

 

Η ειδική παράσταση του Pantoland στο Palladium, μια παραδοσιακή βρετανική κωμωδία σε στιλ slapstick που απολαμβάνουν τα παιδιά κατά τη διάρκεια των διακοπών, ήταν αφιερωμένη στους εργαζόμενους στην πρώτη γραμμή από την φιλανθρωπική οργάνωση National Lottery του Ηνωμένου Βασιλείου.

 

 

 

 

Και ενώ οι Cambridges φωτογραφήθηκαν χωρίς μάσκες έξω από το θέατρο, τόσο ο William όσο και η Kate φόρεσαν ένα ζευγάρι κομψές μάσκες όταν πέρασαν στα βασιλικά τους καθίσματα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ