3ο παιδί περιμένει η πριγκίπισσα Σοφία πρώην σταρ τηλεριάλιτι με τον καλλονό πρίγκιπα Καρλ Φιλίπ της Σουηδίας (Φωτό)

Έγκυος στο τρίτο της παιδί η Πριγκίπισσα Σοφία...

Λίγες εβδομάδες πριν η Πριγκίπισσα Σοφία και ο Πρίγκιπας Καρλ Φιλίπ είχαν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον καθώς είχαν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό.

 

 

Χαρμόσυνα τα νέα για τη σουηδική βασιλική οικογένεια καθώς η Πριγκίπισσα Σοφία και ο Πρίγκιπας Κάρολος Φίλιππος περιμένουν το τρίτο τους παιδί.

 

 

Τα μέλη της σουηδικής βασιλικής οικογένειας έκαναν την ανακοίνωση με μια εντυπωσιακή ασπρόμαυρη φωτογραφία στην σελίδα της στο Instagram. «Είμαστε χαρούμενοι, ενθουσιασμένοι και περιμένουμε να καλωσορίσουμε το τρίτο μας παιδί», ανέφεραν. «Ενα νέο μικρό μέλος της οικογένειας».

 

 

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, η πριγκίπισσα Σοφία, «είναι καλά στην υγεία της». Το παιδάκι θα είναι αδερφάκι του 4χρονου πρίγκιπα Αλεξάντερ και του 3χρονου πρίγκιπα Γκάμπριελ.

 

 

Η πριγκίπισσα Σοφία, μια από τις ωραιότερες γαλαζοαίματες της Ευρώπης είναι γεννημένη το 1984 ως Σοφία Χριστίνα Χέλκβιστ κι είναι η σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου Φιλίππου, δούκα του Βέρμλαντ από το 2015. Πριν από το γάμο της, η Σοφία ήταν μοντέλο και διαγωνιζόμενη σε τηλεοπτικό ριάλιτι. Στις εμφανίσεις της ξεχωρίζει το αστέρι - τατουάζ που έχει στην πλάτη της.

 

 

Ο πρίγκιπας Κάρολος Φίλιππος είναι ο μοναδικός γιος του του βασιλιά Καρόλου ΙΣΤ′ Γουσταύου και της βασίλισσας Σίλβιας. Ο Κάρολος Φίλιππος είναι στην τέταρτη θέση της γραμμής διαδοχής του σουηδικού θρόνου, έπειτα από την αδερφή του, Βικτώρια, την ανιψιά του Στέλλα και τον ανιψιό του Οσκαρ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ