Έκανα “Pop Up” στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου με βαρυσήμαντες δηλώσεις…: Τα μαχαιρώματα, τα γδαρσίματα, τα μαλλιοτραβήγματα & το “ξύλο” (Φωτό & Βίντεο)

"3 Οκτωβρίου του 1988 η πρώτη πρωινή εκπομπή στον αέρα ήταν με εμένα"

Η Ειρήνη Νικολοπούλου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στο Pop Up.

 

 

Στην ωραία συζήτηση που είχε με τη Χριστιάνα Κοχλατζή η δημοσιογράφος μίλησε για την καριέρα της, τα νούμερα τηλεθέασης, τα ιδιωτικά κανάλια και τις «πισώπλατες μαχαιριές».

 

 

«Υπήρχε και τότε το ίδιο άγχος για τα νούμερα τηλεθέασης στην ιδιωτική τηλεόραση. Μόνο στη δημόσια τηλεόραση δεν μας ένοιαζαν.

 

 

Στα ιδιωτικά κανάλια όταν έφερνα μεγάλες συνεντεύξεις έπρεπε να ξαναπαίξουν το καλοκαίρι για να εκτιμηθούν. Έφερνα ας πούμε παγκόσμια αποκλειστικότητα έναν πολιτικό ηγέτη και έπαιρνε μικρή θέση.

 

 

Ένας διευθυντής ειδήσεων τότε μου είχε πει “έλα βρε Ειρήνη μου γίνε λίγο πιο ροζ”.

 

 

Μια φορά μου έφεραν μια κοπέλα που ήταν σχεδόν γυμνή με έναν παπαγάλο και αυτό έκανε πολύ υψηλά νούμερα. Εγώ όμως αισθανόμουν νούμερο τότε. Δεν το άντεχα. Θυμάμαι μια άλλη συνέντευξη σε κεντρικό δελτίο.

 

 

Φορούσα εγώ το σακάκι μου και αυτή είχε ένα ντεκολτέ μέχρι κάτω. Μου έλεγαν λοιπόν να τη ρωτήσω για τη Μύκονο και τον καβγά με τον σύντροφό της. Μόλις τελείωσε το δελτίο ειδήσεων παραιτήθηκα.

 

 

3 Οκτωβρίου του 1988 η πρώτη πρωινή εκπομπή στον αέρα ήταν με εμένα. Τα πρωινάδικα τα ξεκίνησα εγώ με τον Άρη Σκιαδόπουλο. Η Ρούλα Κορομηλά ξεκίνησε το πρωινό με τη μορφή που το βλέπουμε σήμερα.

 

 

Έχω δεχτεί πολλά μαχαιρώματα, γδαρσίματα, μαλλιοτραβήγματα... “ξύλο”. Μεταφορικά το λέω το ξύλο. Ξύλο είναι όταν γυρνάς στο σπίτι σου και κλαις. Είχα κάνει μια παγκόσμια επιτυχία, καλύπτοντας τον θάνατο της Diana και όταν γύρισα δεν βρήκα τη θέση μου.

 

 

Όλοι έγραφαν τι ωραία που τα πήγε η Ειρήνη στην ανταπόκριση και όταν γύρισα δεν είδα το όνομά μου στο δελτίο ειδήσεων. Ήταν σαν να έπρεπε να επαναδιαπραγματευτώ και να φτύσω αίμα», εξομολογήθηκε η Ειρήνη Νικολοπούλου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ