Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Επιτέλους δικαιώθηκε με χρηματική αποζημίωση για το τροχαίο που τον άφησε με πολλά προβλήματα υγείας (Φωτό)

Η μητέρα του ήταν σε κώμα 14 χρόνια έπειτα από ατύχημα στην Κέρκυρα

Δικαίωσε τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας για το τροχαίο ατύχημα που είχε την παραμονή των Χριστουγέννων του 2017 και του δημιούργησε τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει σήμερα.

 

 

Το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας όρισε χρηματική αποζημίωση, το ύψος της οποίας δεν μπορεί να αποκαλυφθεί λόγω των διατάξεων για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

 

 

Στις 24 Δεκεμβρίου 2017 και περίπου στις 06.30 το πρωί ο Κωσταντίνος Αγγελίδης οδηγούσε την δίκυκλη μοτοσικλέτα του επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, στο ύψος της Βούλας. Στο σημείο εκείνο η λεωφόρος Βουλιαγμένης έχει τρεις κύριες λωρίδες ανακατεύθυνσης.

 

 

Ο παρουσιαστής βρισκόταν στην μεσαία λωρίδα, ενώ ο οδηγός του λεωφορείου βρισκόταν προπορευόμενος στην δεξιά λωρίδα. Την ώρα εκείνη οδηγός του λεωφορείου αιφνιδίως επιχείρησε να μετακινηθεί από την δεξιά λωρίδα στην αριστερή, διερχόμενος από την μεσαία λωρίδα, όπου βρισκόταν ο Κωσταντίνος Αγγελίδης.

 

 

Με τον τρόπο μπήκε ξαφνικά στην πορεία του παρουσιαστή, ο οποίος επιχείρησε αποφευκτικό ελιγμό, κινούμενος απότομα δεξιά, χωρίς όμως να καταφέρει να αποφύγει την σύγκρουση.

 

 

Η μητέρα του ήταν σε κώμα 14 χρόνια έπειτα από ατύχημα στην Κέρκυρα

Η μητέρα του παρουσιαστή, έπειτα από ένα τροχαίο που είχε κι εκείνη με δίκυκλο όχημα βρέθηκε σε κώμα. Το γεγονός αποκάλυψε ο ίδιος το 2011 σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα. «Κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Κέρκυρα έπεσε...από ένα μηχανάκι και χτύπησε το κεφάλι της.

 

 

Η έλλειψη γιατρών και η 20ωρη καθυστέρηση στο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας είχαν ως συνέπεια να νεκρωθούν όλα τα κύτταρα του εγκεφάλου της...

 

 

Επί έξι μήνες ήταν στην Εντατική, υποστηριζόμενη από ιατρικά μηχανήματα, και για τα επόμενα 14 χρόνια παρέμεινε στο σπίτι σε κωματώδη κατάσταση» είχε δηλώσει τότε ο Αγγελίδης. Όσο για το πώς πέρασαν αυτά τα 14 χρόνια; «Δεν είχε επικοινωνία με το περιβάλλον, απλώς κάποιες στιγμές αισθανόμαστε ότι ίσως μας καταλαβαίνει.

 

 

Πολύ συχνά την πήγαινα στη θάλασσα, γιατί ένιωθα ότι της έκανε καλό... Μέσα από δικές μου γνωριμίες, τόσο στην Αμερική όσο και στη Γερμανία, μίλησα με πάρα πολλούς γιατρούς. Όλοι μου ανέφεραν ότι η επιστήμη δεν είχε φτάσει ακόμη στη δυνατότητα μεταμόσχευσης εγκεφάλου και πως μόνο ο Θεός μπορούσε να αποφασίσει για το μέλλον της. Είχε πλήρη αναπηρία.

 

 

Πίστευα και μάζευα χρήματα, όσα χρήματα μπορούσα, γιατί ήταν τεράστια τα έξοδα. Θεωρούσα ότι, κάποια στιγμή, θα υπήρχε η δυνατότητα να γίνει κάτι. Θα πούλαγα και την ψυχή μου στον διάβολο για να μπορέσω να την ξαναφέρω πίσω» είχε συμπληρώσει στη συνέχεια της συνέντευξής του ο παρουσιαστής, περιγράφοντας πως η μητέρα του πέθανε κλείνοντας απλά τα μάτια της, τη στιγμή που ο ίδιος ήταν σε ένα νησί για κάποιο event.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ