GNTM 3: Η τελική 4αδα – Spoiler ποιος παίχτης αποχωρεί (Βίντεο)

Αυτές είναι οι τρεις μεγάλες αλλαγές που θα δούμε στον φετινό τελικό...

Στο GNTM της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί ο ημιτελικός του show με τους πέντε υποψηφίους να διεκδικούν μια θέση στον αυριανό τελικό.

 

Στον φετινό τελικό του ριάλιτι θα έχουμε όχι μία αλλά τρεις μεγάλες αλλαγές που δεν είχαμε δει στους δύο προηγούμενους κύκλους.

 

Οι Παρασκευή, Αιμιλιάνο, Ηρακλής, Ανδρέας και Έντουαρντ θα κληθούν να ποζάρουν σαν πράκτορες σε μια διπλή φωτογράφιση, ωστόσο ένας δεν θα τα καταφέρει.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Στη φωλιά των Κου κου, στον αυριανό τελικό του GNTM θα έχουμε τέσσερις και όχι τρεις φιναλίστ, όπως είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια.

 

 

H επόμενη αλλαγή είναι ότι στον τελικό οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι θα επιλέξουν από δύο πρώην συμπαίκτες τους να είναι μαζί τους προκειμένου να τους ενθαρρύνουν σε όλη τη διαδικασία του τελικού.

 

Και η τρίτη αλλαγή είναι ότι στις δοκιμασίες του τελικού θα δούμε να επιστρέφουν 15 παίκτες προκειμένου να τους δυσκολέψουν.

 

 

 

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, ο παίκτης που θα φτάσει στην πηγή αλλά δεν θα πιει νερό, θα είναι ο Έντουαρντ.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ