Συγκλονίζει ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης για τον κορωνοϊό: «Το βράδυ της γιορτής μου νόμιζα ότι θα πεθάνω» (Φωτό & Βίντεο)

 «Ξύπνησα ένα πρωί και το οξυγόνο μου ήταν κάτω από το 90»

Στην περιπέτεια υγείας που πέρασε εξαιτίας του κορωνοϊού, μίλησε στην εκπομπή του «Οδηγός καλής ζωής», ο δημοσιογράφος Μιχάλης Κεφαλογιάννης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μιχάλης Κεφαλογιάννης (@kefalogiannis_)

«Στην αρχή είχα 39 πυρετό και λίγο πονοκέφαλο που εξελίχθηκε σε πιο δυνατό. Μετά από λίγες μέρες όμως το πράγμα χειροτέρεψε. Το βράδυ της γιορτής μου, δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου, νόμιζα ότι εκείνη την ώρα πεθαίνω.

Πήρα τρία παυσίπονα και ένιωθα από τον πονοκέφαλο ότι μου ξερίζωνε κάποιος το κεφάλι. Ήμουν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο προσπαθώντας να ηρεμήσω. Και εκεί ο φόβος μεγάλωνε. Ήξερα ότι οι κρίσιμες μέρες είναι οι 7 και εκεί ξεκινά ο φόβος», είπε ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης.

Ο δημοσιογράφος μίλησε και για την ώρα που έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο γιατί έπεσε το οξυγόνο του: «Ξύπνησα ένα πρωί και το οξυγόνο μου ήταν κάτω από το 90». Η γιατρός του, τού σύστησε να πάει στα επείγοντα για να κάνει εξετάσεις.

«Μου έδιναν κουράγιο οι άνθρωποι μέσα στο νοσοκομείο», είπε ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή του.

«Εκεί κάνω ένα μεγάλο λάθος. Μου λένε οι γιατροί να μείνω στο νοσοκομείο. Αλλά εγώ αποφάσισα να φύγω και να πάρω οξυγόνο στο σπίτι. Όταν έπεσε ο πυρετός ένιωσα μεγάλη ευγνωμοσύνη. Θέλω να πω σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ. Δυο βδομάδες μετά δεν έχω αναρρώσει πλήρως», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ