GNTM: Ένα κορίτσι & τρία αγόρια στο δρόμο για τον μεγάλο τελικό - Το φαβορί που αποχώρησε (Βίντεο)

Έφτασε μία ανάσα πριν τον τελικό του GNTM...

Στον τελικό, του GNTM που θα πραγματοποιηθεί απόψε, Τρίτη στις 21:00, οδεύουν οι τέσσερις φιναλίστ του ριάλιτι, μετά την αποχώρηση ενός από τα φαβορί, στον ημιτελικό της Δευτέρας.

 

 

Στη διπλή δοκιμασία του ημιτελικού είδαμε τα μοντέλα να φωτογραφίζονται ως "υπερ-πράκτορες" a la Τζέιμς Μποντ, πάνω σε ένα ελικόπτερο και μια μηχανή, έχοντας ως concept την καταδίωξη.

 

Όλοι οι παίκτες τα πήγαν εξίσου καλά στις φωτογραφίσεις και άκουσαν εξαιρετικά σχόλια από τους κριτές που βρίσκονταν στο set, οι οποίοι δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα όταν οι λήψεις έφτασαν στο πλατό.

 

Οι κριτές δήλωσαν πως δεν μπορούσαν να αποφασίσουν ποιος έπρεπε να φύγει, ενώ σκέφτηκαν να ακύρωναν την αποχώρηση. Ωστόσο, η Βίκυ Καγιά είπε πως αυτό έχει ξαναγίνει φέτος και πως δεν θα ήταν σωστό σε αυτό το σημείο του ημιτελικού, να συμβεί κάτι παρόμοιο.

 

Ο Αιμιλιάνο, η Παρασκευή και ο Ηρακλής ήταν τα πρώτα μοντέλα που είχαν μια θέση στον τελικό, ενώ στο τέλος έμειναν ο Ανδρέας και ο Έντουαρντ.

 

Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε πως δεν υπήρχαν ατέλειες και, έτσι, οι κριτές αποφάσισαν να δουν αισθητικά τις δύο φωτογραφίες και να διαλέξουν ποια είναι η πιο εντυπωσιακή.

 

 

Η λήψη του Ανδρέα του χάρισε μια θέση στον τελικό, ενώ ο Έντουαρντ ήταν ο παίκτης που αποχώρησε μια ανάσα από τον τελικό.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ