Ο Άδωνις Γεωργιάδης με ψηλόμεσο παντελόνι που του έπεσε κάπως κοντό – Μυτερό παπούτσι 50s, αυτοτρολάρεται για το “click away” (Φωτό)

Η φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter στην οποία αυτοσαρκάζεται...

Ο κορωνοϊός δημιούργησε νέα κατάσταση και στην καταναλωτική συμπεριφορά των Ελλήνων. Οι πολίτες, που μέχρι σήμερα δοκίμαζαν τα ρούχα και τα παπούτσια που ήθελαν να ψωνίσουν, τώρα πλέον είτε τα βλέπουν στο διαδίκτυο είτε σε μια βιτρίνα πριν τα αποκτήσουν.

 

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μια χιουμοριστική φωτογραφία του Άδωνι Γεωργιάδη για τα αμέτρητα προβλήματα αλλά και τα ευτράπελα που έχουν σημειωθεί λόγω της λειτουργίας click away των καταστημάτων.

 

Ο κ. Γεωργιάδης δεν δίστασε μάλιστα να αναδημοσιεύσει τη φωτογραφία, προϊόν photoshop που διακινείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία τον δείχνει με κοντό παντελονάκι να λέει ότι αγόρασε με «click away».

«Το χιούμορ πάντα μου άρεσε και μου αρέσει... ήρθαν έτσι τα πράγματα και ακούω και αυτά... ας πάνε όλα καλά και ας μου τα λέτε.. επί της ουσίας η "παράδοση εκτός" επιτρέπει εκ των νόμων την επιστροφή της παραγγελίας και την αντικατάσταση της αν έχει γίνει λάθος στο νούμερο», γράφει στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ