Η αδερφή του zayn malik παντρεύτηκε- Tο εντυπωσιακό νυφικό, ο γαμπρός που μπήκε φυλακή για 5 χρόνια & η αστυνομία που διέλυσε τον γάμο λόγω... Covid (φωτό)

Ο Ζayn δεν πήγε στον γάμο της αδερφής του... 

Ο γάμος της μικρότερης αδερφής του Zayn Malik διαλύθηκε από την αστυνομία για παράβαση των κανονισμών COVID με τους αστυνομικούς να κόβουν πρόστιμα σε συγγενείς του πρώην αστέρα του συγκροτήματος One Direction. 

Περίπου 40 καλεσμένοι βρέθηκαν στον γάμο, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της μιας από τις αδελφές του Zayn, Saffa στο Μπράντφορντ.

 

 

 

 

Η πόλη βρίσκεται επί του παρόντος στην κατηγορία 3, όπου μπορούν να πραγματοποιηθούν γαμήλιες τελετές με έως και 15 άτομα, αλλά δεν επιτρέπονται γαμήλιες δεξιώσεις.

Η 22χρονη  Γουαλίγια αδελφή του Zayn, παντρεύτηκε τον πρώην κατάδικο Junaid Khan, 24 ετών, το Σάββατο σε μια παραδοσιακή ισλαμική τελετή αναφέρει η Daily Mail. 

 

 

Γουαλίγια 

 

 

 

 

 

Η αστυνομία έφτασε στις 6 μ.μ., όταν οι γείτονες κατάλαβαν τι συμβαίνει και ειδοποίησαν αμέσως για την παραβίαση των μέτρων κατά του Covid. Να σημειωθεί πως ο διάσημος τραγουδιστής, ο οποίος πρόσφατα απέκτησε μια κόρη με την Gigi Hadid, δεν πήγε στον γάμο. 

 

 

Το σπίτι της Saffa βρίσκεται μόλις 100 μέτρα από το σημείο όπου ζουν οι γονείς του Zayn, αλλά ο πατέρα της δεν ήθελε αυτό τον γάμο, αφού ο γαμπρός έκανε 5 χρόνια φυλάκη. 

Από φωτογραφίες βλέπουμε πως η νύφη φόρεσε ένα φανταστικό παραδοσιακό νυφικό, γεμάτο με κεντήματα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ