Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Τι λείπει στην Τατιάνα Μπλάτνικ μέσα στην καραντίνα: Η αδυναμία της για τα αρώματα & τα χρώματα των φρούτων & των λαχανικών (Φωτό)

Η ανάρτησή της στο Instagram...

Η Τατιάνα Μπλάτνικ μοιράζεται πολλές από τις αγαπημένες συνήθειες της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Από μυστικά ευεξίας και αγαπημένα βιβλία μέχρι συνταγές μαγειρικής.

Αυτή τη φορά η Τατιάνα Μπλάτνικ δημοσίευσε μια φωτογραφία και αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους τι της λείπει περισσότερο κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

«Ένα από τα πράγματα που μου λείπουν περισσότερο στη “νέα μας κανονικότητα” είναι το να πηγαίνω για ψώνια δοκιμάζοντας, αγγίζοντας και μυρίζοντας τα φρέσκα προϊόντα. Είναι εκπληκτικό το πώς τα αρώματα μπορούν να αλλάξουν γρήγορα τη διάθεσή σας – τα εσπεριδοειδή είναι αναζωογονητικά και η λεβάντα ηρεμεί.

Μου λείπει τόσο η κοινωνική αλληλεπίδραση με τον κόσμο στο μανάβικο όσο και η σύνδεση με τη φύση και είναι απίστευτα δώρα για εμάς, το φαγητό μας. Είμαστε πραγματικά ευλογημένοι στην Ελλάδα που έχουμε τα πιο εκπληκτικά τοπικά προϊόντα κι έναν γεωργικό τομέα που συνεχίζει να αναπτύσσεται και να επεκτείνεται.

Το φαγητό θεραπεύει και τρέφει τόσο το σώμα όσο και το μυαλό – χρησιμοποιούμε όλες τις αισθήσεις για να ταΐσουμε τον εαυτό μας!

Όπως είπε ο ο Ιπποκράτης: “Φάρμακο σας ας γίνει η τροφή σας και η τροφή σας ας γίνει φάρμακο σας”. Δεν πρόκειται μόνο για το τι υπάρχει στο πιάτο σας… αλλά και για τις σκέψεις που τρέφετε στο μυαλό σας», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ