Αν δύο άνθρωποι προορίζονται να είναι μαζί, η αγάπη θα βρει τρόπο να τους ενώσει.

Πόσο γλυκιά και απρόβλεπτη μπορεί να είναι η αγάπη.

Μπορεί να είναι κρυμμένη σε μια ματιά στην άκρη ενός δωματίου, σε μια τυχαία συνάντηση. Τα πιο απρόσμενα και τυχαία περιστατικά της ζωής μπορούν να δημιουργήσουν μια σπίθα που θα πυροδοτήσει την πιο ισχυρή φωτιά μέσα στην καρδιά σου.

Οι πιο συνηθισμένες και βαρετές στιγμές της ζωής σου ίσως δημιουργήσουν μια ισχυρή και γρήγορη σειρά γεγονότων που θα αλλάξουν την ζωή σου εντελώς με αποκορύφωμα το να βρεις την μοναδική σου αγάπη.

Ωστόσο, υπάρχουν πάντα άνθρωποι που πιστεύουν πως είναι οι μόνοι δημιουργοί του πεπρωμένου τους. Πιστεύουν πως η ζωή είναι ακριβώς έτσι όπως την φτιάχνουμε. Πως αν θέλεις κάτι να σου συμβεί πρέπει να πάρεις δραστικά μέτρα για την διαμόρφωση της ζωής σου και να κατευθύνεις την μοίρα σου.

Πως οι σχέσεις συμβαίνουν μόνο αν δουλέψεις σκληρά γι αυτές.

Αλλά, όσο και αν συμφωνώ με αυτό, πιστεύω επίσης πως οι άνθρωποι της ζωής μας έρχονται για έναν συγκεκριμένο λόγο που είναι ήδη προκαθορισμένος.

Δεν αρνούμαι το γεγονός πως για να αγαπήσεις και να προσελκύσεις καλούς ανθρώπους πρέπει πρώτα να βρεις και να αγαπήσεις τον εαυτό σου. Δεν αρνούμαι το γεγονός πως για να ανθήσει μια σχέση πρέπει συνεχώς να προσπαθείς.

Απλώς λέω πως υπάρχει κάτι μεγαλύτερο από εμάς.

Ίσως να μην πιστεύεις στην μοίρα, αλλά σίγουρα όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο.

Υπάρχει μια φωνή μέσα μου που το επιβεβαιώνει.

Δεν υπάρχουν τυχαία γεγονότα, ούτε τύχη.

Αν δύο άνθρωποι προορίζονται να συναντηθούν, αν είναι γραφτό να γνωριστούν θα βρουν έναν τρόπο.

Ό, τι και αν είναι αυτό που βιώνουν, ό, τι και αν τους δυσκολεύει, αν είναι γραφτό να είναι μαζί, κάθε πτυχή της ζωής τους θα βρει την θέση της και θα χτίσει την γέφυρα που θα βοηθήσει τις ψυχές να βρουν η μία την άλλη.

Είτε πιστεύεις στην μοίρα είτε νομίζεις πως μόνο εσύ έχεις την ευθύνη για το πεπρωμένο σου, δεν θα το αρνηθώ αλλά υπάρχει μια πανίσχυρη δύναμη πέρα από εμάς που μας βοηθά να επανενωθούμε με τους ανθρώπους που προοριζόμαστε να συναντήσουμε αναφέρει το Awaken.

Οπότε, μην εγκαταλείπεις την ιδέα της αγάπης.

Ξέρω πως νιώθεις λες και κινείσαι σε κύκλους, αλλά πρέπει να με πιστέψεις. Υπάρχει κάποιος εκεί έξω που έχει τις ίδιες πεποιθήσεις, ιδέες, απόψεις, φόβους και ανασφάλειες με εσένα.

Υπάρχει κάποιος εκεί έξω που σε αναζητεί απεγνωσμένα. Και οι δύο δεν το γνωρίζετε, αλλά το σύμπαν δουλεύει για χάρη σας.

Οπότε, σε παρακαλώ δώσε μια ευκαιρία στην μοίρα.

Αν προορίζεστε να είστε μαζί, η αγάπη θα βρει έναν τρόπο να σας ενώσει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ