Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Επετειακή φιάλη E-LA-WON με συναισθηματικό αποτύπωμα - Limited Edition για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση - Δείτε φώτο

Ως ένδειξη τιμής και μνήμης του «1821» η  E-LA-WON ετοίμασε Επετειακή φιάλη, με σύμβολο που μας κάνει να περπατάμε στη λωρίδα της μνήμης και να ξαναζούμε το παρελθόν μας

Η εταιρεία E-LA-WON για να τιμήσει τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική επανάσταση 1821-2021 λανσάρει επετειακή, συλλεκτική, αριθμημένη limited edition φιάλη με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

Το συγκεκριμένο ελαιόλαδο είναι μια ωδή στην ελληνική φύση, γιατί ο χρυσαφένιος φυσικός χυμός του είναι από «Αγριελιά» (δύσκολη στη συλλογή) και τη σπάνια «Μποτσικολιά», η οποία θεωρείται μια αξιόλογη ποικιλία ελιάς που φύεται στην Ηλεία και έχει ιδιαίτερα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά. 

Η πρωτοποριακή συσκευασία με προσθήκη αζώτου στο κενό μέρος της γυάλινης φιάλης, ώστε να διατηρείται αναλλοίωτη η φρεσκάδα του χυμού της ελιάς, τα οργανοληπτικά και χημικά του χαρακτηριστικά, καθώς και η πολύ χαμηλή οξύτητα, το έντονο φρουτώδες σε συνδυασμό με μια ισχυρή πικάντικη επίγευση, το καθιστούν ιδιαίτερο.

Η συγκεκριμένη επετειακή φιάλη έχει πάρει το δρόμο της στα ράφια διακεκριμένων delicatessen. Ήδη έχει σταλεί στην Ελληνική επιτροπή για την Επέτειο του ’21, στην πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον Πρωθυπουργό, σε κυβερνητικά στελέχη, καθώς και στην Ομογένεια Αμερικής και Αυστραλίας, όπως και σε φιλέλληνες της Ευρώπης.

Όπως επισημαίνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κος Ιωάννης Καμπούρης, «η ιδέα προέκυψε από μια παλιά φωτογραφία (1913) του παππού μου Κωνσταντή με τη στολή της προεδρικής φρουράς των Ευζώνων.

Έτσι, με έμπνευση το ελληνικό τσαρούχι, ως σύμβολο λεβεντιάς, αγωνιστικότητας και εθνικής υπερηφάνειας, δημιουργήσαμε - σε ένδειξη τιμής - την επετειακή φιάλη.

Η E-LA-WON με κοινωνική ευαισθησία και κοινωνική εταιρική ευθύνη έχει ως προσανατολισμό την υγιεινή διατροφή και προσήλωση στον άνθρωπο.

Μέρος των πωλήσεων από την Επετειακή φιάλη θα δοθούν σε ίδρυμα για τα παιδιά, αφήνοντας ως αποτύπωμα συναίσθημα και νιάξοιμο για το συνάνθρωπο.»

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ