GNTM 3: Μεγάλος Νικητής o Ηρακλής Τσουζίνοφ με τα μπλε μάτια & το μελαμψό δέρμα – Τρίτο ήρθε το φαβορί ο Αντρέας & δεύτερη – έκπληξη η Παρασκευή (Φωτό & Βίντεο)

Το GNTM έφθασε στο τέλος του και, ναι, έχει νικητή!

Μετά από περίπου τρεις μήνες και έπειτα από πολλές και δύσκολες δοκιμασίες, το GNTM 3 έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Τρίτης, αναδεικνύοντας ως μεγάλο νικητή τον Ηρακλή Τσουζίνοφ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece's Next Top Model (@gntmgr)

Στο πρώτο μισό του διαγωνισμού, η Παρασκευή Κερασιώτη, ο Αιμιλιάνο Μάρκου, ο Αντρέας Αθανασόπουλος και ο Ηρακλής Τσουζίνοφ δοκιμάστηκαν σε διαδοχικές πασαρέλες IDCatwalk για τα brand Natar Georgiou, Nidodileda και Sotiris Georgiou.

 

 

 

Στο «πλευρό» των διαγωνιζόμενων στάθηκαν 15 από τα μοντέλα που είχαν αποκλειστεί σε προηγούμενες φάσεις του διαγωνισμού.

Στο τέλος των catwalk, οι κριτές αποφάσισαν πως ένας παίκτης θα έπρεπε να αποχωρήσει. Αυτός ήταν ο Αιμιλιάνο, ο οποίος είχε τη χειρότερη προσπάθεια, με αποτέλεσμα να πρέπει να εγκαταλείψει τον αγώνα του επάθλου, κατακτώντας την τέταρτη θέση για τον τρίτο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων του Star.

 

 

 

 

 

 

Οι τρεις φιναλίστ, έπειτα, συμμετείχαν σε μία διπλή φωτογράφιση, ενώ πίσω από την κάμερα βρίσκονταν ο φωτογράφος και κριτής του GNTM 3, Δημήτρης Σκουλός.

 

Στις δύο δοκιμασίες, οι τρεις φιναλίστ φωτογραφήθηκαν μαζί με την Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα, αλλά και με μοντέλα που δεν έχουν γνωρίσει ποτέ στη ζωή τους.

 

Στην πρώτη φωτογράφησή του ο Ηρακλής εντυπωσίασε τους κριτές, πλάι στη Βίκυ Καγιά και τον coach του, με τον Δημήτρη Σκουλό να του λέει πως δεν έχει δει ποτέ ξανά τόσο καλό αποτέλεσμα από τον ίδιο.

 

 

 

 

 

 

Από την άλλη, η Παρασκευή την ώρα της πρώτης της φωτογράφησης έλαβε εξίσου καλά σχόλια, ωστόσο οι κριτές τόνισαν ότι θα πρέπει να λυθεί περισσότερο και να αποβάλει το άγχος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τελευταίος για το πρώτο concept φωτογραφήθηκε ο Ανδρέας, ο οποίος έλαβε μόνο θετικά σχόλια, γεγονός που του έδωσε κίνητρο για να πιστεύει ότι έχει πολλές πιθανότητες να είναι ο νικητής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο τελευταίο και πιο σημαντικό μέρος της βραδιάς του μεγάλου τελικού, κριτές και διαγωνιζόμενοι φόρεσαν τα καλά τους και εμφανίστηκαν ζωντανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες έτοιμοι για τη μεγάλη ετυμηγορία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εκεί, οι τρεις φιναλίστ ένιωσαν την αγωνία τους να φτάνει στα ύψη καθώς η κορυφή θα είχε ένα μόνο όνομα. Και αυτό, όπως ανακοίνωσε με ενθουσιασμό η Βίκυ Καγιά, δεν ήταν άλλο από το… Ηρακλής Τσουζίνοβ!

 

 

 

 

 

 

Στην βαθμολόγηση, τέλος, των δύο τελευταίων δοκιμασιών, την πρώτη θέση από τους κριτές είχε ο Ηρακλής Τσουζίνοβ με 79 βαθμούς. Η τελική κατάταξη του GNTM, έπειτα από τον συμψηφισμό της βαθμολογίας των κριτών και του τηλεοπτικού κοινού, είναι: Ανδρέας Αθανασόπουλος 84,8 βαθμοί – Παρασκευή Κερασιώτη 87 βαθμοί – Ηρακλής Τσουζίνοβ 95,2 βαθμοί.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Να θυμίσουμε ότι ο Ηρακλής θα λάβει ως έπαθλο το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ, ένα διετές συμβόλαιο με το πρακτορείο Elite Models στο Λονδίνο, ένα αυτοκίνητο Mitsubishi Space Star και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ από το House Of Jewels.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ