Περιστέρι- Ενέδρα σε 32χρονο Αλβανό πυγμάχο: Γιος εφοπλιστή & πρώην παίκτης reality ο ένας από τους συλληφθέντες για την απόπειρα δολοφονίας (βίντεο)

Δύο άτομα συνελήφθησαν για την επίθεση... 

Ένα αιματηρό επεισόδιο συνέβη χθες το μεσημέρι στο Περιστέρι, όταν δύο άτομα έστησαν ενέδρα και πυροβόλησαν εναντίον 32χρονου πρώην πυγμάχου, αλβανικής καταγωγής.

 

 

 

Όλα έγιναν έξω από μάντρα αυτοκινήτων, επί της οδού Δωδεκανήσου, με δύο άτομα να επιτίθενται κατά του πρώην πυγμάχου, με σιδηρογροθιές, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

 

 

 

Λίγο πριν τραπούν σε φυγή, ο ένας από τους δύο πυροβόλησε στο πόδι τον 32χρονο, ο οποίος μετέβη στο νοσοκομείο "Αττικόν" για τις πρώτες βοήθειες. 

Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε δύο προσαγωγές, μετά το περιστατικό, καθώς ένας περίοικος κράτησε τον αριθμό της πινακίδας του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν, όπως μετέδωσε το Mega, ενώ οι δύο άνδρες συνέληφθησαν τελικά στο Χαϊδάρι. 

 

 

 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ένας από τους συλληφθέντες είναι πρώην παίκτης reality και γόνος εφοπλιστικής οικογένειας, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος έχει εμπλακεί σε επεισόδιο και έχει απασχολήσει την αστυνομία.

Ο ίδιος είχε πρωταγωνιστήσει σε επεισόδιο μέσα σε μπαρ του Πειραιά, όταν σύμφωνα με τα όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας τότε είχε επιτεθεί σε έναν αστυνομικό και τον είχε ξυλοκοπήσει.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ