Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Αιγόκερω, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, στρέφει την προσοχή μας στις υποχρεώσεις μας

Hμερήσιες προβλέψεις...

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

 

ΚΡΙΟΣ: Μια ιδιαίτερα θετική μέρα για τα θέματα που αφορούν στην καριέρα και γενικότερα στο μέλλον των επαγγελματικών σας, θα έχετε σήμερα και μπορείτε να την αξιοποιήσετε για να είστε παραγωγικοί στη δουλειά σας, να κάνετε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή ακόμη και μια σύσκεψη, ζητώντας καλές ιδέες από τους συνεργάτες σας. Αν ψάχνετε δουλειά ή μια καλύτερη εργασία, ίσως είναι η κατάλληλη μέρα για να περάσετε από συνέντευξη ή να στείλετε ένα βιογραφικό. Η πρακτική προσέγγιση στα πράγματα είναι αυτή που θα σας δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε κι ας κουραστείτε λίγο παραπάνω.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η παρουσία της Σελήνης στον Αιγόκερω και η σύνοδος με Δία και Πλούτωνα είναι εξαιρετικά ευνοϊκή συγκυρία για το ζώδιο σας και μπορεί να έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε ένα επαγγελματικό ζήτημα, σε θέματα σπουδών ή σε συζητήσεις για την προώθηση των σχεδίων σας. Το μυαλό σας φαίνεται ότι λειτουργεί με σωστή κρίση και είστε πιο επινοητικοί. Η μέρα προσφέρεται εκτός των άλλων και για να το ρίξετε λίγο έξω ή να χαλαρώσετε τις βραδινές ώρες. Επειδή οι επόμενες ημέρες θα είναι πιο πιεστικές, προσπαθήστε σήμερα να βρείτε λίγο χρόνο για σας, για να ξεκουραστείτε, να ψυχαγωγηθείτε ή έστω να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρακτικές και οικονομικές, ως επί το πλείστων, είναι οι έννοιες σας σήμερα, ίσως επειδή πλησιάζουν οι γιορτές και τα έξοδα πολλαπλασιάζονται και προσπαθείτε να βάλετε σε μια τάξη λογαριασμούς, οικονομικές υποχρεώσεις και ό,τι άλλο πρέπει για να νιώθετε ασφαλείς. Μολονότι η πρακτική Σελήνη στον Αιγόκερω δεν είναι η αγαπημένη του ζωδίου σας, η σύνοδος με τον Δία την κάνει πιο ευχάριστη και διασκεδαστική κι έτσι όταν ξεμπερδέψετε με όλα όσα πρέπει να κάνετε, μπορείτε να αξιοποιήσετε το υπόλοιπο της ημέρας για τη χαλάρωση σας.

 

Δείτε εδώ όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ