4 ληστές εισέβαλαν σε σπίτι στο Χαλάνδρι με βαριοπούλες - Άρπαξαν την κόρη από τα μαλλιά, έκλεψαν μετρητά & ένα χρηματοκιβώτιο (βίντεο)

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Τρίτης με τους ληστές να απειλούν με μαχαίρι την 70χρονη ιδιοκτήτρια της μονοκατοικίας... 

Εφιαλτικές στιγμές βίωσε χθες μια οικογένεια στο Χαλάνδρι, όταν 4 κουκουλοφόροι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι τους, σπάζοντας με βαριοπούλα την κεντρική είσοδο.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Τρίτης με τους ληστές να ξυπνούν και να ακινητοποιούν την 70χρονη ιδιοκτήτρια της μονοκατοικίας, την οποία απείλησαν με μαχαίρι, προκειμένου να τους πει που είχε χρήματα.

 

Η 70χρονη τους έδωσε χρηματικό ποσό ύψους 8.000 ευρώ, το οποίο είχε στην τσάντα της, όμως, εκείνοι δεν έμειναν ευχαριστημένοι, ζητώντας της και άλλα μετρητά ή κοσμήματα.

 

H ίδια, στη συνέχεια, τους υπέδειξε ένα χρηματοκιβώτιο, το οποίο υπήρχε στο υπόγειο του σπιτιού, λέγοντάς τους, ωστόσο, ότι δεν είχε τα κλειδιά του.

 

Οι 4 δράστες άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο- το οποίο, όπως κατέθεσε στους Αστυνομικούς η 70χρονη, ήταν άδειο- και εξαφανίστηκαν. 

 

Στο σπίτι, πέρα από την 70χρονη, βρίσκονταν η κόρη της, την οποία επίσης ξύπνησαν και στην οποία φέρθηκαν βίαια οι 4 άνδρες, που, σύμφωνα με τις πληροφορίες, μιλούσαν άπταιστα ελληνικά, καθώς και ο σύζυγος της ηλικιωμένης, ο οποίος κοιμόταν και δεν αντιλήφθηκε όσα συνέβησαν. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ