Άρχισε να κλαίει στον αέρα η Νατάσα Καλογρίδη μιλώντας με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή – Τι έφερε δάκρυα στην ηθοποιό;

Η έντονη συγκίνηση στο πλατό του Happy Day...

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή βρέθηκε η Νατάσα Καλογρίδη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, το J2US αλλά και το παιδί που θα ήθελε να αποκτήσει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natasa Kalogridi (@natasa_kalogridi)

Και μία ερώτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το παιδί και αν ήθελε να αποκτήσει, έκανε την ηθοποιό να προχωρήσει να «λυγίσει» και να προχωρήσει σε μία σπάνια προσωπική εξομολόγηση.

«Εάν υπήρχαν παιδιά δεν νομίζω ότι θα έπαιρνα την ίδια απόφαση. Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι θα είχα άλλη αντίδραση. Φαντάζομαι ότι αν θα γίνει, θα το αγκαλιάσω… Έχω τόση αγάπη μέσα μου που θα ήθελα… Θα σε “σκοτώσω”, τι μου έχεις κάνεις τώρα;

Σταματίνα, τι μου ξύπνησες τώρα; Με άγγιξε τρομερά αυτό που είπες. Είναι υπέροχο αυτό που μου συνέβη. Σου μιλάω πολύ σοβαρά. Κοίτα τι έγινε σήμερα, ξύπνησαν συναισθήματα. Δεν περίμενα ότι θα το πάθω αυτό», είπε η Νατάσα Καλογρίδη.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μάλιστα, την ρώτησε αν την… τρολλάρει με αυτά που λέει, καθώς δεν έχουμε ξαναδεί έτσι τη Νατάσα Καλογρίδη, με την ίδια να τονίζει πως μιλάει πολύ σοβαρά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ