Σάκης Τανιμανίδης: Όσα αποκάλυψε για την εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα- Πότε θα γεννηθούν τα δίδυμα παιδάκια τους; (βίντεο)

«Δεν ξέρουμε ακόμη το φύλο των μωρών... Πριν μείνουμε έγκυοι ήθελα αγοράκι, μετά κοριτσάκι. Τώρα δεν με νοιάζει καθόλου».

Ο μέλλοντας μπαμπάς, Σάκης Τανιμανίδης, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για την εγκυμοσύνη της συζύγου του, Χριστίνας Μπόμπας, λάμποντας από ευτυχία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp)

«Αυτή η δύσκολη χρονιά τελειώνει για εμάς με τον καλύτερο τρόπο... Το θέλαμε αρκετό καιρό και δεν ερχόταν εύκολα. Τελικά ο Θεός μας βοήθησε και είμαστε στην ευχάριστη θέση να περιμένουμε δυο μωράκια. Double trouble...» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής, μιλώντας στους δημοσιογράφους. 

 

Ο Σάκης μίλησε για τα μωράκια που περιμένουν, λέγοντας «Δεν ξέρουμε ακόμη το φύλο των μωρών... Πριν μείνουμε έγκυοι ήθελα αγοράκι, μετά κοριτσάκι. Τώρα δεν με νοιάζει καθόλου».

Ο ίδιος μίλησε και για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν μέχρι να τους έρθει αυτό το μεγάλο δώρο. «Η αλήθεια είναι ότι το λούκι το περνάνε οι γυναίκες. Και τη στεναχώρια στα ζευγάρια που δυσκολεύονται να κάνουν παιδιά την περνάνε κυρίως οι γυναίκες. Αλλά να ξέρουν όλοι ότι κάποια στιγμή θα έρθει. Μπορεί να προσπαθούν, να υπάρχει απογοήτευση πάνω στην απογοήτευση, να πηγαίνουν μήνα με το μήνα κάποια στιγμή αλλά θα έρθει και τα ξεχνάς όλα». 

Αποκάλυψε, δε, πως τα παιδιά του θα γεννηθούν στις αρχές του καλοκαιριού. «Θα με χτυπήσει ένα τρένο μόλις βγουν τα δυο παιδάκια. Αλλά θα είναι μια ευχάριστη σύγκρουση και το περιμένουμε πώς και πώς. Αυτή τη στιγμή πετάμε στα σύννεφα μαζί με τη Χριστίνα. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να περάσουν οι μήνες μέχρι τον Ιούνιο που θα γεννήσουμε».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ