Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ο Κρόνος περνά στον Υδροχόο - Ημέρα για νέα ξεκινήματα

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα;

Ο Κρόνος περνά στον Υδροχόο σήμερα στις 7:03 το πρωί και τον ακολουθεί και η Σελήνη. Αυτή είναι η πρώτη συνάντηση από τις πολλές που θα ακολουθήσουν μέχρι τον Μάρτιο του 2023, κάθε φορά που η Σελήνη θα βρίσκεται στον Υδροχόο. Τα προηγούμενα χρόνια γινόταν το ίδιο όταν η Σελήνη βρισκόταν στον Αιγόκερω.

Σήμερα όπως και αύριο είναι μέρες για να ρίξουμε τους σπόρους του καινούριου, που θέλουμε να έρθει στη ζωή μας την επόμενη χρονιά. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να κάνουμε κάτι, μολονότι ενδείκνυνται και οι δυο μέρες για νέα ξεκινήματα.

Μπορούμε απλά να θέσουμε τους στόχους μας νοερά, να ονειρευτούμε αυτό που θέλουμε, να φανταστούμε τον εαυτό μας σε μια νέα κατάσταση. Άλλωστε όλα δεν ξεκινούν από μια ιδέα στο μυαλό μας; Μερικά λεπτά αρκούν για να δηλώσετε την πρόθεση σας στο σύμπαν. Κάπως έτσι γίνονται τα θαύματα!

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα δραστήρια και με έντονη κοινωνικότητα η σημερινή μέρα για σας τους Κριούς. Στο μυαλό σας θα έχετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας και θα κάνετε τις κατάλληλες ενέργειες, ώστε να προχωρήσετε στην υλοποίηση τους.

Σήμερα ευνοείται η συλλογική δουλειά. Το «μαζί» θα σας αποφέρει περισσότερα σε σχέση με το να προσπαθήσετε μόνοι σας. Ο κύκλος σας -φιλικός και επαγγελματικός- με την είσοδο του Κρόνου στον Υδροχόο, καθώς εγκαταλείπει τον τομέα της καριέρας, θα γίνει το πεδίο δράσης σας, όχι μόνο για σήμερα και αύριο, αλλά μέχρι την άνοιξη του 2023.

Σε αυτή την περίοδο θα βάλετε τα δυνατά σας μαζί με συμπαθούντες, ομοϊδεάτες, πιστούς και αφοσιωμένους φίλους, ώστε να πραγματοποιήσετε έναν στόχο που ίσως υπερβαίνει και εσάς και αναφέρεται στο καλό του συνόλου.

Κάποιοι από σας επίσης, μπορεί να βρείτε μια επαγγελματική θέση σε εταιρείες με τεχνολογίες αιχμής, το διαδίκτυο, σε αντικείμενα πρωτοπορίας ή σε δουλειές με κέντρο τον άνθρωπο και την προσωπική του ανάπτυξη. Καλή μέρα και για να βρεθείτε με φίλους, συνεργάτες ή να είστε πιο ενεργοί στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη θα περάσει όλη την ημέρα στο πιο ψηλό σημείο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, το μεσουράνημα σας, θέτοντας τα ζητήματα της καριέρας και των επαγγελματικών σε προτεραιότητα. Για πρώτη φορά ο Κρόνος περνά στον Υδροχόο σήμερα μετά από 3 δεκαετίες σχεδόν, απαιτώντας να ασχοληθείτε με πάθος και ενέργεια με τον τομέα καριέρας. Τα προηγούμενα χρόνια μάθατε πολλά, ενδεχομένως να τελειώσατε σπουδές ή να ειδικευτήκατε σε κάποιο αντικείμενο.

Τώρα ήρθε η στιγμή όλα αυτά που γνωρίζετε να τα βάλετε σε εφαρμογή και να τα κάνετε αντικείμενο δουλειάς. Οι φιλοδοξίες σας ημέρα με την ημέρα θα γιγαντώνονται από δω και κάτω. Η σημερινή μέρα είναι λίγο πιο κουραστική, καθώς θα χρειαστεί, εκτός της δουλειάς, να ασχοληθείτε και με πρακτικές υποχρεώσεις στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας.

Θα νιώθετε ότι σας τραβούν δυο αντίθετες δυνάμεις και σεις θα είστε κάπου στη μέση, προσπαθώντας να ικανοποιήσετε όλες τις πλευρές. Όμως, μπορεί να είναι και μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα για σας, αν ιεραρχήσετε τις προτεραιότητες σας και εστιάσετε στα δύσκολα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα είναι πιο χαλαρή, μολονότι οι πιο ευαίσθητοι από σας μπορεί να νιώθετε ακόμη την επιρροή της έκλειψης που προηγήθηκε. Σήμερα ο Κρόνος περνά στον Υδροχόο ενεργοποιώντας, όπως θα διαβάσετε και στο άρθρο μου, τον τομέα της ανάπτυξης και της επέκτασης στη ζωή σας. Φαίνεται ότι τα μελλοντικά σας σχέδια είτε αφορούν σπουδές, δουλειά, οικονομικά, θα έχουν από δω και κάτω πολλές περισσότερες ευκαιρίες να πραγματοποιηθούν.

Από σήμερα μέχρι τον Μάρτιο του 2023 θα γίνετε πιο ορατοί και θα αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις. Μπορεί να γράψετε ένα βιβλίο, να δημοσιεύσετε μια μελέτη ή μια έρευνα σας, να εγκαινιάσετε μια επιχειρηματική σας κίνηση ή ακόμη να αποφασίσετε ότι θέλετε να κάνετε κι άλλες σπουδές, να λάβετε εξειδίκευση, να πάρετε ακόμη ένα πτυχίο.

Ακόμη και μια μετακόμιση, μια μετακίνηση, είναι μέσα στα σενάρια των επόμενων ετών. Όσο για την ημέρα, είναι η κατάλληλη απλώς να τα ονειρευτείτε και να ξεκινήσετε βήμα βήμα να τα υλοποιείτε.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ