Μια άγνωστη φαρμακευτική εταιρεία γίνεται το απόλυτο χριστουγεννιάτικο viral με τη διαφήμιση της – Όταν ο παππούς παίρνει την εγγονή στα χέρια… (Βίντεο)

«Φροντίστε για όσα έχουν αξία»

Η φαρμακευτική εταιρεία DocMorris κυκλοφόρησε μια χριστουγεννιάτικη διαφήμιση, την οποία οι χρήστες του διαδικτύου ανακήρυξαν ως την «καλύτερη της χρονιάς» και έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερες από 7 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Το δίλεπτοβίντεο απεικονίζει έναν ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος ξυπνάει νωρίς κάθε πρωί και με αφοσίωση σηκώνει βάρη μέσα και έξω από το σπίτι του, αδιαφορώντας για τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και τις επικριτικές ματιές των γειτόνων.

Αν και στην αρχή δυσκολεύεται, ο ηλικιωμένος παίρνει δύναμη κοιτάζοντας μια φωτογραφία, την οποία οι θεατές δε μπορούν να δουν.

Καθώς οι μέρες περνούν, ο άνδρας συνεχίζει την προσπάθεια, κάτι που παραξενεύει τους γείτονες, οι οποίοι καλούν την κόρη του για να δει τι συμβαίνει.

Οι γείτονες και όλοι οι περαστικοί νομίζουν ότι ο παππούς δεν είναι καλά, αδυνατώντας να εξηγήσουν γιατί προσπαθεί να σηκώσει τη βαριά, μεταλλική μπάλα. Ακόμη και η κόρη του δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει.

Καθώς, τελικά, συναντά την οικογένειά του για τα Χριστούγεννα, ο παππούς φαίνεται να παίρνει την εγγονή του και να καταφέρνει τελικά να τη σηκώσει ψηλά στην αγκαλιά του για να τη βοηθήσει να βάλει το αστέρι στην κορυφή του χριστουγεννιάτικου δέντρου τους.

Η διαφήμιση κλείνει με το μήνυμα: «Για να μπορέσετε να φροντίσετε αυτό που πραγματικά έχει αξία στη ζωή». Το βίντεο δημιουργήθηκε από το γερμανικό πρακτορείο Jung von Matt και είναι μέρος της εκστρατείας «Take care» της ολλανδικής εταιρείας.

Μια περιγραφή της διαφήμισης στη σελίδα στο YouTube της εταιρείας αναφέρει: «Αυτή τη χρονιά, το καλύτερο δώρο απ’ όλα είναι να είμαστε καλά και υγιείς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η υγεία σας είναι ένα θέμα πολύ κοντά στην καρδιά μας.

Γι’ αυτό, ειδικά τα Χριστούγεννα, μπορείτε να φροντίσετε αυτό που πραγματικά έχει σημασία στη ζωή: Να περάσετε ξέγνοιαστο χρόνο με την οικογένεια και τους αγαπημένους σας. Η DocMorris εύχεται σε εσάς και σε όλους τους συγγενείς σας ευτυχείς και αξέχαστες γιορτές. Μείνετε υγιείς!».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ