Πέθανε η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός & χορογράφος Ann Reinking- Το συγκινητικό "αντίο" της Catherine Zeta Jones (βίντεο)

Η Αnn Reiking ήταν διάσημο αστέρι του Broadway και έγινε περισσότερο γνωστή για τον ρόλο της Roxie Hart στο μιούζικαλ "Chicago" του 1977.

Έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 12 Δεκεμβρίου η διάσημη ηθοποιός και χορογράφος Ann Reinking, στα 71 της χρόνια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Elizabeth Cooper (@1millionand1candlelights)

Η Catherine Zeta Jones την αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό βίντεο στο instagram, με το σχόλιο «Αναπαύσου εν ειρήνη και στον παράδεισο των θρύλων... Ann Reinking, το να πω ότι ήσουν το είδωλό μου... δεν είναι αρκετό».

Η Αnn Reiking ήταν διάσημο αστέρι του Broadway και έγινε περισσότερο γνωστή για τον ρόλο της Roxie Hart στο μιούζικαλ "Chicago" του 1977.

 Υπήρξε η μούσα του δημιουργού μερικών από τα πιο γνωστά μιούζικαλ, όπως το "Chicago", το "Cabaret" και το "All that jazz", Bob Fosse, με τον οποίο ήταν ζευγάρι από το 1972 έως το 1978. 

O θάνατός της έγινε γνωστός την περασμένη Δευτέρα, μέσα από την ανάρτηση του χορογράφου Christopher Dean, που έγραφε, μεταξύ άλλων, πως «ο παράδεισος έχει πια την καλύτερη χορογράφο της γης». 

The lights on Broadway are forever more dim this morning and there is one less star in the sky. The good news is that...

Δημοσιεύτηκε από Christopher Dean στις Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020

H Ann Reiking είχε κάνει τέσσερις γάμους, ενώ τελευταίος σύζυγός της ήταν ο αθλητικογράφος Peter Talbert και είχε ένα γιο, τον Chris.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ