Ο Τομ Κρουζ “τα έσπασε” στο πλατό των γυρισμάτων: 5 συνεργάτες του παραιτήθηκαν - Δεν τηρούνταν τα μέτρα για τον κορωνοϊό (Φωτό & Βίντεο)

Ο Τομ Κρουζ αναγκάστηκε οργισμένος να σταματήσει τα γυρίσματα του Mission Impossible

Με οργή επιπλήττει μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου στα γυρίσματα της ταινίας «Mission: Impossible 7», ο ηθοποιός Τομ Κρουζ, για τη μη τήρηση των μέτρων προστασίας κατά της Covid-19.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Cruise IRFanpage|تام کروز (@tomcruise_persianfan)

Ο εξαγριωμένος 58χρονος ηθοποιός, σε ηχητικό βίντεο που έχει στην κατοχή της η New York Post, ακούγεται να ξεσπά σε βωμολοχίες επί τρία λεπτά και περισσότερο, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Mission: Impossible 7» στα στούντιο της Warner Bros, στο Χερτφορντσάιρ.

«Κάνουν πάλι ταινίες στο Χόλιγουντ αυτή τη στιγμή εξαιτίας μας. Δημιουργούμε χιλιάδες θέσεις εργασίας», φωνάζει στο ηχητικό κλιπ. «Δεν θέλω να το ξαναδώ αυτό ποτέ ξανά! Ποτέ», συνεχίζει. 

Και στη συνέχεια ο Τομ Κρουζ τους προειδοποιεί: «Αν σας ξαναδώ να το κάνετε, θα φύγετε. Κι αν κάποιος από το συνεργείο το κάνει, αυτό ήταν -και εσείς, και εσείς. Κι εσείς, ούτε να το ξανασκεφτείτε να το κάνετε».

Το οργισμένο ξέσπασμα του πρωταγωνιστή του Χόλιγουντ, που περιείχε αρκετές βρισιές, απειλές αλλά και επικλήσεις στο φιλότιμο των μελών του συνεργείου, δίχασε το κοινό στα social media. 

Κάποιοι χαρακτήρισαν τον ηθοποιό υπερβολικό, επισημαίνοντας ότι δεν έχει δικαίωμα να μιλάει στους εργαζόμενους τόσο υποτιμητικά και να τους φωνάζει λες και είναι σχολιαρόπαιδα. 

Άλλοι επαίνεσαν τον σταρ για την ευσυνειδησία του και τόνισαν πως, αν όλοι ήταν τόσο συνεπείς με τα μέτρα και τόσο υπεύθυνη, η πανδημία δεν θα είχε στοιχίσει τόσες ζωές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ