Story of the day: Τυφλός πατέρας «είδε» το υπερηχογράφημα του μωρού του με ένα κέντημα - Η ιδέα που συγκίνησε (Φωτό & Βίντεο)

Μια κοπέλα έφτιαξε ένα κέντημα που απεικονίζει το υπερηχογράφημα του μωρού ενός τυφλού πατέρα

Μια από τις πιο ωραίες στιγμές ενός ζευγαριού, πριν γεννηθεί το παιδί τους, είναι όταν μπορούν να το δουν στο υπερηχογράφημα και φυσικά να ακούσουν την καρδιά του.

Ωστόσο όταν ένας άνθρωπος είναι τυφλός, όπως είναι φυσικό είναι δύσκολο να το δει.

 

Ο 26χρονος Νέιθαν από το Μανσφιλντ είναι τυφλός και κατάφερε να «δει» το υπερηχογράφημα του μωρού που περιμένει με τη σύντροφό του, Έμα.

Ο 26χρονος, στο Μάνσφιλντ της Αγγλίας, περιμένει το πρώτο του παιδί με τη σύντροφο, επίσης 26 ετών, τον Μάιο και πλέον μετά από αυτό, είναι διπλά ευτυχισμένος που κατάφερε να το δει με κάποιο τρόπο.

 

Η Ντεμπ Φίσερ, εκπαιδεύτρια σκύλων-οδηγών, σκέφτηκε τον τρόπο για να βοηθήσει τον Νέιθαν να «δει» το αγέννητο παιδί του. Αν και ήταν παντελώς άσχετη με το αντικείμενο, υποσχέθηκε να δημιουργήσει ένα κέντημα, το οποίο θα ήταν το ακριβές αντίγραφο του υπερηχογραφήματος του μωρού.

 

Το απαιτητικό κέντημα της πήρε 40 ώρες για να το ολοκληρώσει. Ο Νέιθαν -ο οποίος έχασε την όρασή του όταν ήταν έξι ετών και παίζει ποδόσφαιρο στην ομάδα τυφλών της Αγγλίας- ένιωθε μεγάλη συγκίνηση όταν έπιασε στα χέρια του το κέντημα, με τον ίδιο να δημοσιεύει μια φωτογραφία στο Twitter.

 

«Πόσο απίθανο είναι αυτό; Σήμερα, δέχτηκα αυτήν την απίθανη έκπληξη. Είναι ένα κέντημα του υπερηχογραφήματος του 12 εβδομάδων αγέννητου παιδιού μας.

Για πρώτη φορά, ως μέλλοντας μπαμπάς, μπορώ να σχηματίσω μια εικόνα του μωρού μέσω της αφής. Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια πόσο σπουδαίο πράγμα είναι αυτό», έγραψε στην ανάρτηση ο Νέιθαν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ