Γιώργος Μαυρίδης: Μιλά για πρώτη φορά για τη "μάχη" του με τον κορωνοϊό- «Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο, ο πόνος ήταν αφόρητος. Έφτυνα αίμα» (βίντεο)

Συγκλονιστική η εξομολόγηση του παρουσιαστή για την δύσκολη αυτή περιπέτεια υγείας του... 

Ο Γιώργος Μαυρίδης βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή "Tik Talk" του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ και μίλησε για τη "μάχη" του με τον κορωνοϊό και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

 

 

«Σίγουρα δεν είμαι στα καλύτερά μου, αλλά θα επανέλθω, ελπίζω ότι δεν θα μου αφήσει κάποιο κουσούρι... Μιλάω συνέχεια με τον γιατρό μου, προσπαθώ να βρω και για ποιο λόγο με βρήκε ευάλωτο αυτή η αρρώστια και με χτύπησε τόσο ενώ δεν είμαι μεγάλος σε ηλικία και δεν έχω κάποιο υποκείμενο νόσημα...» ανέφερε ο ίδιος.

 

 

Μάλιστα, ο παρουσιαστής κόλλησε και την σύζυγό του, Κρίστη Καθαργιά, αλλά όχι τον γιο της. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KK (@kristi_kathargia)

 

«Προσπαθούσα να μην έρθω σε επαφή και με τον άνθρωπό μου, παρ' ότι την κόλλησα την γυναίκα μου... Η γυναίκα μου έχει ένα παιδί, είχαμε ένα μικρό παιδί στο σπίτι και δεν κόλλησε...»

 

 

Ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε για τα πρώτα συμπτώματα του ιού. «Τις πρώτες δύο με τρεις μέρες είχα δέκατα και αδυναμία... Μέχρι εκεί ήταν όλα καλά. Κάνω και το τεστ και βγαίνει θετικό... Μετά την τρίτη, τέταρτη μέρα άρχισα να έχω πάρα πολύ πυρετό... Αυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναζήσει, ο πόνος ήταν αφόρητος, λόγω της έλλειψης οξυγόνου και επειδή έχει τύχει να αρρωστήσω στα Ιμαλάϊα λόγω έλλειψης οξυγόνου με τη νόσο των ορειβατών ήταν κάτι παρόμοιο... Εκείνη η νύχτα ήταν από τις χειρότερες της ζωής μου, κόντεψα να πεθάνω».

 

 

«Προσπαθούσα να φάω με το ζόρι, δεν μπορούσα να πιω νερό και άρχισα να συνειδητοποιώ ότι πραγματικά δεν είμαι καλά... Πονούσε όλο το κορμί μου αφόρητα, άρχισα να βήχω την όγδοη μέρα, έβγαζα φλέματα και είδα αίμα... Τότε πήρα το 166, είχα και έναν πόνο σαν να είχα ένα βάρος στο στήθος... Μπήκα στο νοσοκομείο την κατάλληλη στιγμή γιατί την επόμενη μέρα ήμουν πολύ σοβαρά, δεν μπορούσα να μιλήσω...» 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ