Top woman μία δασκάλα στην Χιλή: Ιππεύει 8 ώρες κάθε μέρα για να πάει στους μαθητές της κατά τη διάρκεια του lockdown (φωτό)

Mια πραγματική topwoman...

Μια δασκάλα ξοδεύει έως και οκτώ ώρες την ημέρα κάνοντας ιππασία για να εξασφαλίσει ότι οι 18 μαθητές της δεν θα χάσουν τα μαθήματά τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Η Cicilia Gatica, 52 ετών, είναι δασκάλα στο σχολείο Sara Cruz Alvayay στο χωριό Juntas de Valeriano της Χιλής. Το αγροτικό χωριό, που βρίσκεται στους πρόποδες των Άνδεων, έχει κακή σύνδεση στο Διαδίκτυο με πολλούς μαθητές του σχολείου να μην μπορούν να συνδεθούν καθόλου στα μαθήματα.

Χωρίς να θέλει κανένα παιδί να μείνει πίσω στα μαθήματα κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η Cicilia αποφάσισε να ταξιδέυει έως και 8 ώρες την ημέρα για να μπορέσει να βρεθεί κοντά τους και να τους διδάξει. 

Η Cicilia, που έχει το παρατσούκλι profecaballa (δάσκαλος αλόγων), μεταφέρει όλο το εκπαιδευτικό υλικό που χρειάζεται στην τσάντα της αναφέρει το ladbible.

Η ίδια τονίζει στα τοπικά ΜΜΕ: "Τα παιδιά με ρώτησαν αν μπορούσα να τα επισκεφθώ στο σπίτι και είπα" φυσικά! Κανένα πρόβλημα. "

Έκτοτε, η Cicilia επισκέπτεται κάθε 'εναν από τους μαθητές της δύο φορές το μήνα, κάτι που απαιτεί πολλή προσπάθεια εκ μέρους της. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ