Αύξησε την δόνησή σου και βρες οτιδήποτε επιθυμείς - Ακόμα και τον άνθρωπο των ονείρων σου

Kαλωσόρισε την χαρά, την ευτυχία, την γαλήνη, την αρμονία, την ισορροπία και την αγάπη στην ζωή σου.

Αν δεν έχεις κάποια σχέση εδώ και καιρό και νιώθεις πως ποτέ δεν θα βρεις τον σωστό άνθρωπο για σένα- μην ανησυχείς. Θα βρεις τον άνθρωπο των ονείρων σου την στιγμή που θα εγκαταλείψεις την ιδέα της αγάπης και θα αποφασίσεις να αφοσιωθείς στον εαυτό σου.

Συνήθως έτσι γίνεται.

Όταν είσαι απασχολημένος/η με την ζωή σου, απολαμβάνεις την μοναξιά και αγαπάς κάθε στιγμή της – θα προσελκύσεις την αγάπη.

Ο νόμος της έλξης λέει πως κάθε στιγμή έλκουμε αυτά που μπορούμε να λάβουμε αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή. Έλκουμε τους ανθρώπους που δονούνται στην ίδια συχνότητα με εμάς.

Οπότε αν νιώθεις πως περιβάλλεσαι μόνο από τοξικούς και ανώριμους ανθρώπους είναι καιρός να αυξήσεις την δόνηση σου.

Όταν δονείσαι στην υψηλότερη συχνότητα αγάπης, γαλήνης και αρμονίας θα προσελκύσεις ανθρώπους και πράγματα που επίσης δονούνται σε αυτές τις συχνότητες.

Επειδή αν δεν κάνεις υπομονή, αν δεν είσαι σε επαφή με τον εαυτό σου και δεν έχεις βρει την γαλήνη θα συνεχίσεις να γνωρίζεις ανθρώπους που είναι λάθος για σένα αναφέρει το Awaken.

Όταν είσαι σε χαμηλό επίπεδο στην ζωή, όταν έχεις απογοητευτεί ή πληγωθεί βρίσκεσαι σε ευάλωτη θέση και είναι πιο πιθανό να συναντήσεις ανθρώπους που θέλουν να σε εκμεταλλευτούν έτσι ώστε να μην μπορείς να ξεφύγεις από τον φαύλο κύκλο τους.

Σταμάτα να λυπάσαι τον εαυτό σου. Αντίθετα, ξεκίνα να ζεις την ζωή σου. Το να είσαι μόνος/η είναι κάτι εκπληκτικό. Απόλαυσέ το όσο διαρκέσει!

Κατά αυτή την διάρκεια αποδέξου τον εαυτό σου όπως είσαι. Ερωτεύσου τον εαυτό σου και την ζωή σου. Σταμάτα να συγκρίνεσαι με τους άλλους.

Άσε τον φόβο, την ζήλεια, την δυσαρέσκεια, την αρνητικότητα, την θλίψη και γενικά όλα όσα σε καθυστερούν και σε εμποδίζουν από το να πάρεις αυτά που θες.

Αντιθέτως, καλωσόρισε την χαρά, την ευτυχία, την γαλήνη, την αρμονία, την ισορροπία και την αγάπη στην ζωή σου. Και δες τι θα συμβεί. Το υπόσχομαι θα είναι μαγικό!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ