29χρονη influencer πέθανε μετά από επέμβαση για ανόρθωση των γλουτών - Μέσω livestreaming η κηδεία της (φωτό)

Η επονομαζόμενη Κιμ Καρντάσιαν του Μεξικού... 

Την τελευταία της πνοή άφησε το μοντέλο Τζόσελιν Κάνο γνωστή και ως η «μεξικανή Κιμ Καρντάσιαν». Η νεαρή κοπέλα ήταν μόλις 29 ετών. 

Όλα ξεκίνησαν όταν πήγε να κάνει επέμβαση ανόρθωσης γλουτών στην Κολομβία. 

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της New York Post, η 29χρονη Τζόσελιν Κάνο, φέρεται να έχασε τη ζωή της στις 7 Δεκεμβρίου, ενώ η αιτία του θανάτου της είναι η αποτυχημένη επέμβαση που έκανε.

Όπως εξηγεί το σχετικό δημοσίευμα, ένα livestream από μια τελετή που πιστεύεται ότι ήταν η κηδεία της μεταδόθηκε στο YouTube αυτήν την εβδομάδα.

Η influencer Λίρα Λέρσερ ήταν αυτή που μετέδωσε την είδηση του θανάτου της στο Twitter χθες, γράφοντας: «Θεέμου, η Τζοσελίν Κάνο πέθανε στην Κολομβία μετά από εγχείρηση. Αυτό είναι τρελό».

Το νεαρό μοντέλο του Instagram είχε σχεδόν 13 εκατ. ακολούθους, οι οποοίοι σοκαρίστηκαν όταν έμαθαν ότι έφυγε από την ζωή. 

Ο θάνατος της Κάνο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα από την οικογένειά της, παρόλο που η είδηση έχει εμφανιστεί σε μεγάλα αμερικανικά ΜΜΕ και πολλοί followers εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους, μέσα από τα social media της άτυχης κοπέλας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ