Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Είσοδος του Δία στον Υδροχόο- Ευτράπελα σε επικοινωνία & μετακινήσεις

Τι μας επιφυλάσσει το Σαββατοκύριακο;

Το σπουδαίο νέο αυτού του Σαββατοκύριακου είναι η είσοδος του Δία στον Υδροχόο το Σάββατο 19/12. 

Κατά τα άλλα είναι ένα Σαββατοκύριακο που η Σελήνη θα παραμείνει στον Υδροχόο σε φάση κενής πορείας, από τις 11 παρά τέταρτο το πρωί μέχρι τις 2:38μ.μ. που θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων. Την Κυριακή η σημαντική όψη της ημέρας είναι η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στην τελευταία μοίρα του Τοξότη, πριν περάσουν και οι δυο την Δευτέρα στον Αιγόκερω, την ημέρα του Χειμερινού Ηλιοστασίου και της Μεγάλης Συνόδου Δία-Κρόνου στον Υδροχόο. 

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή δίνει έναν χαρακτήρα ιδιαίτερα επικοινωνιακό στην ημέρα, όμως ακριβώς επειδή η συνάντηση πραγματοποιείται στην τελευταία μοίρα αυτού του ζωδίου, μπορεί να έχουμε ως συνέπεια διάφορα ευτράπελα στην καθημερινότητα μας, τόσο σε επικοινωνία όσο και μετακινήσεις. Από την Δευτέρα θα υπάρχει μεγαλύτερη σταθερότητα και ο Ερμής θα είναι πιο βοηθητικός για συμφωνίες, συζητήσεις, πρακτική προσέγγιση στα καθημερινά μας θέματα.

ΚΡΙΟΣ

Το 2020 ο Δίας βρισκόταν στον τομέα της καριέρας, φέρνοντας σε κάποιους από σας ευκαιρίες να δείτε αυτό τον τομέα με έναν διαφορετικό τρόπο, μολονότι οι περιορισμοί εξαιτίας των συνθηκών μπορεί να μην βοήθησαν τελικά να έχετε τα αποτελέσματα που προσδοκούσατε.

Τώρα το αφήνετε όλο αυτό πίσω σας και με διαφορετική πίστη στις δυνατότητες σας, θα κυνηγήσετε τους νέους στόχους σας στο κατώφλι της καινούριας χρονιάς. Από το Σάββατο κιόλας ο Δίας στον Υδροχόο, όπως αναλύω στο άρθρο μου εδώ, μέσα στον τομέα που κυβερνά τους στόχους, τους συνεργάτες, τη συλλογική δουλειά, αλλά και οτιδήποτε σχετίζεται με την τεχνολογία, θα σας βάλει σε ένα καινούριο μονοπάτι αναζητήσεων.

Όμως, τόσο το Σάββατο το βράδυ όσο και η Κυριακή θα σας βρουν με μια διάθεση να ξεκουραστείτε λίγο, να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες και να δείτε τι εκκρεμότητες έχετε τώρα που τελειώνει η χρονιά, ώστε να τις εξυπηρετήσετε από βδομάδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο φέρνει τον Δία να συμπορεύεται από δω και κάτω με τον Κρόνο στον Υδροχόο και μέσα στον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής καταξίωσης στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο. Το 2020 μέχρι σήμερα σάς βοήθησε να ανοίξετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες, να αποκτήσετε γνώσεις και εμπειρία είτε μέσω σπουδών είτε μέσω της εργασίας σας.

Και τώρα, που ο Δίας περνά στον Υδροχόο, είναι η στιγμή για να εφαρμόσετε ό,τι μάθατε και να ενισχύσετε τον τομέα της καριέρας με κάθε τρόπο, όπως σας επεξηγώ στο άρθρο μου εδώ. Άλλωστε, θα είναι ο πιο σημαντικός στη ζωή σας με ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, για επιχειρηματικές κινήσεις ή και για μια προαγωγή.

Τώρα όμως, πρέπει να δείτε ποιοι θα είναι οι νέοι επαγγελματικοί ή προσωπικοί σας στόχοι και με τον ενθουσιασμό που δίνει ο Δίας να τους υλοποιήσετε. Μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες θα είναι πολλές και σε διάφορα μέτωπα τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι. Το υπόλοιπο γουηκέντ όμως θα σας αποζημιώσει και θα είναι πιο χαλαρό, δίνοντας σας τη δυνατότητα να ψυχαγωγηθείτε και να περάσετε όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην αφήσετε κανένα να σας πει ότι δεν μπορείτε να κάνετε κάτι αγαπητοί μου Δίδυμοι. Με τη στήριξη και την ενθάρρυνση του Δία, που περνά σήμερα στον Υδροχόο, όπως αναλύω στο άρθρο μου εδώ, δεν υπάρχει όριο σε σχέση με αυτά που μπορείτε να καταφέρετε μέσα στην καινούρια χρονιά.

Ο Δίας από τον Υδροχόο πλέον θα δώσει ώθηση στους στόχους σας, θα ξυπνήσει μέσα σας το πνεύμα της περιπέτειας και της αναζήτησης και θα σας βάλει σε μια διαδικασία να ψαχτείτε περισσότερο, ώστε να σταθεροποιήσετε τα κεκτημένα σας, αλλά και να σημειώσετε και πρόοδο, είτε στις σπουδές, είτε στη δουλειά, είτε ακόμη και στην προσωπική σας ζωή.

Από το Σάββατο το βράδυ και την Κυριακή, η Σελήνη στους Ιχθύς στρέφει την προσοχή σας στα επαγγελματικά και τις υποχρεώσεις που έχετε, ίσως, στο σπίτι και την οικογένεια. Είναι ένα κάπως πιο κουραστικό γουηκέντ, αλλά θα ακολουθήσουν άλλα πολύ πιο ευχάριστα. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου προσέξτε λίγο περισσότερο σε επικοινωνία και μετακινήσεις.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ