Vintage Beauty Pics της Nastassja Kinski: 40 φωτογραφίες της νεαρότατης καλλονής ηθοποιού των 70s-80s

Πανέμορφη και αιθέρια... 

Γεννημένη το 1961 στο Δυτικό Βερολίνο, η καλλονή Γερμανίδα ηθοποιός, Nastassja Kinski, ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο από την εφηβεία της.

Το 1976, σε ηλικία μόλις 15 ετών, έπαιξε τους πρώτους μεγάλους ρόλους της: Στην αστυνομική σειρά "Tatort" της Γερμανικής τηλεόρασης και στο βρετανικό θρίλερ "To the Devil a Daughter". 

Η πανέμορφη ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 60 ταινίες στην καριέρα της, ενώ  βραβεύτηκε με Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της στην ταινία του Roman Polanski "Tess". 

Υπήρξε μία από τις πιο εντυπωσιακές νεαρές ηθοποιούς στα 70s και τα 80s, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες που παρουσιάζει το vintag.es από την εποχή εκείνη.

Ήταν κόρη του ηθοποιού Klauss Kinski, που υποδυόταν συχνά τον σκληρό Γερμανό στις ταινίες και είχε εξίσου σκληρό χαρακτήρα και στην πραγματικότητα και της δεύτερης συζύγου του, επίσης ηθοποιού, Ruth Brigitte Tocki.

Μάλιστα, η ετεροθαλής αδελφή της, Pola, πριν από μερικά χρόνια, είχε εξομολογηθεί πως ο πατέρας τους, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 1991,  την βίαζε από την ηλικία των 5 ετών- με τη Nastassja να στέκεται, τότε, στο πλευρό της αδελφής της. 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ