Jennifer Aniston: Στα 51 της έχει πιο καλλίγραμμο κορμί από ποτέ- Γυμνάζεται, κάνει yoga & εντυπωσιάζει μέσα στην καραντίνα (βίντεο)

Και φυσικά η ωραία Jen δεν σταματά να ασχολείται με business ακόμη και εν μέσω πανδημίας... 

Η Jennifer Aniston διαθέτει ένα εξαιρετικά καλλίγραμμο σώμα στα 51 της χρόνια, καθώς γυμνάζεται εντατικά και αγαπά την υγιεινή ζωή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vital Proteins (@vitalproteins)

Η γοητευτική ηθοποιός, μάλιστα, αποφάσισε εν μέσω πανδημίας, να προχωρήσει σε μία νέα επιχειρηματική κίνηση, καθώς ανέλαβε τον ρόλο της Διευθύντριας Δημιουργικού στην εταιρεία Vital Proteins.

Δεν σταματά ποτέ τις business, όπως φαίνεται, η Jennifer Aniston, η οποία πρωταγωνιστεί και στα νέα βίντεο της εταιρείας που εμπορεύεται προϊόντα με κολλαγόνο. 

Σε αυτά την βλέπουμε να γυμνάζεται έντονα, να τρέχει, να κάνει yoga και διαλογισμό, πίνοντας, παράλληλα και το ρόφημα κολλαγόνου της!

Μάλιστα, στον λογαριασμό της εταιρείας στο instagram, είδαμε και τα backstage από τα γυρίσματα των βίντεο αυτών, με την 51χρονη σταρ, σε πολύ καλή διάθεση και την ομάδα της εταιρείας να τηρεί όλα τα μέτρα προστασίας, καθαρίζοντας σχολαστικά τους χώρους των γυρισμάτων. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ