Top woman η Carina Tyrrell: Η 31χρονη πρώην Μις Μ.Βρετανία στη "μάχη" κατά του κορωνοϊού- Ερευνήτρια στην ομάδα του εμβολίου της Οξφόρδης (φωτό)

Η Carina συνδυάζει ομορφιά και εξυπνάδα... 

Η 31χρονη Carina Tyrrell, η οποία είχε εκλεγεί το 2014 "Μις Μ.Βρετανία" και εκπροσώπησε την χώρα στα διεθνή καλλιστεία "Μις Κόσμος" συνδυάζει την ομορφιά με το κοφτερό μυαλό.

 

 

 

 

Γεννημένη στη Γενεύη της Ελβετίας, η ωραία Carina σπούδασε Ιατρική στο φημισμένο Πανεπιστήμιο του Cambridge, ενώ στη συνέχεια έκανε το master της στις Φυσικές Επιστήμες. 

 

 

Έλαβε το πτυχίο της ως χειρουργός το 2016, ενώ τρία χρόνια αργότερα απέκτησε master στο τομέα της Δημόσιας Υγείας.

 

 

Μάλιστα, πριν από 6 χρόνια η Tyrrell έγινε διεθνώς γνωστή ως η πρώτη γυναίκα που έχει φοιτήσει σε ένα από τα σπουδαιότερα πανεπιστήμια του κόσμου και έλαβε μέρος σε διαγωνισμό ομορφιάς.

 

 

 

 

Φιλάνθρωπος και υπέρμαχος των δικαιωμάτων των γυναικών, η 31χρονη Carina είναι σίγουρα μία ξεχωριστή περίπτωση ανθρώπου.

 

 

Πλέον, εργάζεται ως ερευνήτρια στην ομάδα που ανέπτυξε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, όπως αναφέρει το angelopedia.com, έχοντας ταχθεί στη "μάχη" κατά της πανδημίας που πλήττει τον πλανήτη. 

 

 

 

 

Πέρα από την συμμετοχή της στις έρευνες για το εμβόλιο, η Carina εργάζεται, επίσης και στη μελέτης για μια συσκευή λήψης αίματος που θα επιτρέπει στους ανθρώπους να κάνουν τεστ αντισωμάτων για τον κορωνοϊό στο σπίτι, καθώς και μια εφαρμογή που παρακολουθεί τον καρδιακό ρυθμό, την αναπνοή και τη θερμοκρασία με σκοπό την ανίχνευσης του ιού πριν από την εμφάνιση των συμπτωμάτων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ