Η Amandine Petit από τη Νορμανδία είναι η νέα "Miss Γαλλία 2021"- Όνειρό της να διοικήσει γηροκομείο (φωτό)

Μια εστεμμένη που ονειρεύεται να γίνει διευθύντρια οίκου ευγηρίας και να ασχοληθεί με την έρευνα για τη νόσο Αλτσχάιμερ. 

H 23χρονη Amandine Petit από τη Νορμανδία εξελέγη το Σάββατο "Miss Γαλλία 2021".

 

 

H όμορφη ξανθιά Γαλλίδα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, όταν ανακοινώθηκε η νίκη της στον διαγωνισμό ομορφιάς και η προκάτοχός της τής φόρεσε το πολυπόθητο στέμμα στο κεφάλι.

 

 

Λίγο μετά τη νίκη της η Amandine δήλωσε πως θέλει να καταρρίψει «το στερεότυπο της ξανθιάς με μπλε μάτια», ενώ στόχος της είναι, όπως είπε, να ασχοληθεί με την ιατρική έρευνα και ιδιαίτερα με την μελέτη της νόσου Αλτσχάιμερ, όπως αναφέρει το voici.fr

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @news_miss_france

 

Η Γαλλίδα καλλονή πήρε τον τίτλο της "Miss Νορμανδία" στις 26 Σεπτεμβρίου 2020, κερδίζοντας έτσι το εισιτήριο για την συμμετοχή της στα καλλιστεία "Μiss Γαλλία 2021". 

 

 

Γεννήθηκε στην πόλη Caen της Κάτω Νορμανδίας, όπου και σπούδασε.

 

 

Φέτος, δε, ολοκληρώνει το Master της στη Διοίκηση Γεροντολογικών Ιδρυμάτων και Δομών, ενώ ονειρεύεται μια μέρα να γίνει διευθύντρια ενός μεγάλου οίκου ευγηρίας.

 

 

Μάλλον ιδιαίτεροι επαγγελματικοί στόχοι για μία εστεμμένη και φυσικά είναι αξιέπαινη που είναι τόσο συνειδοποιημένη σχετικά με το τι θέλει να κάνει στη ζωή της!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ