Ασθενής με κορωνοϊό πέθανε μέσα στο αεροπλάνο - Απέκρυψε με την γυναίκα του ότι είχε ήδη έντονα συμπτώματα (βίντεο)

Μάλιστα, άλλοι επιβάτες προσπάθησαν να τον βοηθήσουν κάνοντάς του καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση.

Πανικός επικράτησε στην πτήση της αεροπορικής εταιρείας United Airlines από το Orlando με προορισμό το Los Angeles, όταν ένας επιβάτης πέθανε μέσα στο αεροπλάνο.

Ο πιλότος αναγκάστηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση στη Νέα Ορλεάνη, όταν η κατάσταση της υγείας του άνδρα επιδεινώθηκε πολύ.

Μάλιστα, όπως φαίνεται στο ακόλουθο βίντεο του TMZ, οι άλλοι επιβάτες έκαναν ότι μπορούσαν για να βοηθήσουν τον άνδρα, κάνοντάς του καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση. 

 

 

Όπως αναφέρει το CNN, το πλήρωμα του αεροσκάφους γνώριζε ότι ο άνδρας υπέστη ανακοπή καρδιάς, ωστόσο, λίγο αργότερα η σύζυγός του ακούστηκε να λέει πως ο ασθενής είχε συμπτώματα κορωνοϊού, συμπεριλαμβανομένης της ανοσμίας και της αγευσίας.

 

 

Μετά την αναγκαστική προσγείωση, μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Νέας Ορλεάνης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το ζευγάρι είχε πει ψέμματα κατά την επιβίβασή του στο αεροπλάνο, αποκρύπτοντας πως ο άνδρας είχε συμπτώματα που σχετίζονταν με τη νόσο Covid-19.

 

 

Η οικογένεια του άνδρα παραδέχτηκε πως υπέφερε από υψηλή αρτηριακή πίεση και αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα, ενώ αισθανόταν άρρωστος, ακόμη και την ημέρα του ταξιδιού.

Οι υπόλοιποι επιβάτες συνέχισαν με το ίδιο αεροπλάνο την πτήση του για το Los Angeles και τώρα η εταιρεία καλεί, σε συνεργασία με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, τους επιβάτες της πτήσης αυτής να επικοινωνήσουν μαζί τους σε περίπτωση που εμφανίσουν συμπτώματα κορωνοϊού

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ