"Το κάστρο της ωραίας κοιμωμένης": Ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων σε ένα μικρό νησάκι της Κίνας - Βγαλμένο από παραμύθι (φωτό)

Ένα ξενοδοχείο χτισμένο ως κάστρο στην Κίνα ειναι εδω για να σας εντυπωσιάσει.

Σε ένα μικρό νησί της Κίνας στη μέση της λίμνης Wanfeng στη νοτιοδυτική επαρχία Guizhou, βρίσκεται ένα πανέμορφο κάστρο, βγαλμένο από παραμύθι. Στην πραγματικότητα είναι ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων. 

Χτισμένο το 2011, το Jilong Castle Country Club, γνωστό και ως Jilongbao Resort, είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά, αλλά ασυνήθιστα αξιοθέατα σε όλη την Κίνα.

 

 

 

 

 

 

Από τη μία πλευρά, η τοποθεσία, η προσοχή στη λεπτομέρεια και η γέφυρα που τη συνδέει με την υπόλοιπη χώρα είναι εκπληκτική, αλλά από την άλλη, μοιάζει με κάτι που θα περίμενε κανείς να βρει σε μια ευρωπαϊκή χώρα όπως η Γερμανία ή η Γαλλία, όπου τα μεσαιωνικά κάστρα εξακολουθούν να υπάρχουν.

 

 

 

 

Το 2018, το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Global Times ανέφερε ότι μια νύχτα στο παραμυθένιο κάστρο κοστίζει μόνο 262 γιουάν (40 $) αναφέρει το oddity central.

 

 

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όμορφο θέρετρο χτίστηκε από έναν τοπικό επιχειρηματία και διαθέτει στην πραγματικότητα το δικό του υδροηλεκτρικό εργοστάσιο που παράγει όλη την ηλεκτρική ενέργεια που χρησιμοποιείται στις εγκαταστάσεις.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ