Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη περνά στον Κριό- Δύσκολο να συγκρατήσουμε τον ενθουσιασμό, την παρόρμηση & τα συναισθήματά μας σήμερα

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα;

Δύσκολο να συγκρατήσουμε τον ενθουσιασμό, την παρόρμηση και τα συναισθήματα μας σήμερα, καθώς η Σελήνη πέρασε στον Κριό και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στο πύρινο και παρορμητικό αυτό ζώδιο.

Η αίσθηση βιασύνης θα είναι έντονη, γι’ αυτό ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί και στα λόγια και στα συμπεράσματα που βγάζουμε. Τις πρωινές ώρες η σύνοδος με τον Χείρωνα «ξύνει» πληγές ή μας υπενθυμίζει τα τρωτά μας σημεία.

Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Τοξότη από το μεσημέρι κι έπειτα δημιουργεί μια πιο ερωτική ατμόσφαιρα, ειδικά για Λέοντες, Τοξότες και Κριούς που έχουν γεννηθεί στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου. Εσείς μπορεί να έχετε πιο πολύ κέφι και όρεξη για φλερτ, ενώ θα είστε και πιο δημιουργικοί.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη επιστρέφει στο ζώδιο σας και το καλό νέο είναι ότι πλέον δεν υπάρχει ούτε Δίας ούτε Κρόνος για να την κοντράρει. Στο ξεκίνημα της ημέρας η σύνοδος με τον Χείρωνα ξυπνάει κάποιες ανησυχίες ή ανασφάλειες, αλλά στην πορεία το τρίγωνο με την Αφροδίτη σας χαρίζει κάποιες πιο απολαυστικές στιγμές είτε στην προσωπική σας ζωή, στα αισθηματικά σας είτε σε σχέση με φίλους.

Θα νιώσετε σίγουρα λίγο πιο ανάλαφροι σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες και θα μπορείτε πιο άνετα να κάνετε κάτι διασκεδαστικό με τα αγαπημένα σας πρόσωπα πέρα από το να δουλεύετε πολύ.

Από την άλλη, αν το προηγούμενο διάστημα είχε επέλθει παγωμάρα σε μια σχέση ή είχατε ανταλλάξει πικρά λόγια με κάποιο πρόσωπο στη δουλειά ή στην προσωπική σας ζωή, τότε η μέρα προσφέρεται για να κάνετε μια κίνηση συμφιλίωσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Χείρωνα στον Κριό παίζει παιχνίδια με την ψυχολογία σας σήμερα και μπορεί να είστε προβληματισμένοι σε σχέση με ένα θέμα που αφορά τη δουλειά ή κάποιοι άλλοι ακόμη και με την υγεία είτε τη δική σας είτε κάποιου δικού σας προσώπου από το οικογενειακό περιβάλλον.

Φυσικά πρόκειται για μια Σελήνη σε ένα παρασκηνιακό χώρο στο δικό σας Ηλιακό ωροσκόπιο, οπότε μπορεί να συμβαίνουν διάφορα πράγματα τώρα, στα οποία δεν φαίνεται να έχετε τον έλεγχο. Προσπαθήστε να μην δίνετε δικαιώματα, μην ανακατεύεστε σε ιστορίες τρίτων και αποστασιοποιηθείτε επίσης από δράματα άλλων. Αν έχετε μια πολύ καλή ιδέα καλύτερα να την κρατήσετε σε αυτή τη φάση μυστική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με τον Χείρωνα ενεργοποιεί την πιο γλυκιά και συμπονετική πλευρά σας και σας βάζει στη διαδικασία να δείξετε το ενδιαφέρον σας σε κάποιο φίλο που μπορεί να σας έχει ανάγκη, σε έναν συνεργάτη ή ακόμη και σε μια οργάνωση, ένα ίδρυμα, μια εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που τώρα τις γιορτές όλο και περισσότερες ανάγκες υπάρχουν.

Κάτι «λίγο» για σας, είτε πρόκειται για μια εθελοντική εργασία ή χρήματα ή άλλη βοήθεια, μπορεί να είναι «πολύ» για κάποιους αυτή τη δύσκολη περίοδο. Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στο υπόλοιπο της ημέρας κάνει πιο ευχάριστες τις επαφές σας είτε με συνεργάτες είτε με φίλους και μπορείτε να προωθήσετε πιο αποτελεσματικά και τη δουλειά σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ