Φως στη δολοφονία του επιχειρηματία των Σερρών: Η ηλικιωμένη μητέρα & ο 50χρονος γιος της φέρονται ως δράστες- Ο διαπληκτισμός & το μοιραίο τέλος (βίντεο)

Μητέρα και γιος οδηγούνται σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Μία σημαντική εξέλιξη υπήρξε στην δολοφονία του 42χρονου επιχειρηματία από τις Σέρρες, η οποία, όπως φαίνεται, βαίνει προς εξιχνίαση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου του τοπικού "Ena Channel", Μαρίας Παπάζογλου, η οποία μίλησε στο "Live news" του Mega, οι Αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή δυο ατόμων, μητέρας και γιου, που εξετάζονται για τον φόνο του επιχειρηματία.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του 50χρονου, ο οποίος κατοικούσε στο απέναντι σπίτι από αυτό στο οποίο εργαζόταν ο επιχειρηματίας, τον οποίο και συνέλαβαν.

Οι δύο άνδρες φέρονται να είχαν έναν έντονο διαπληκτισμό, ενώ, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η μητέρα του φερόμενου ως δράστη, γνώριζε την εμπλοκή του στην υπόθεση και τον βοήθησε.

Ο 50χρονος φέρεται να τον μαχαίρωσε πισώπλατα, την ώρα που το θύμα επέστρεφε στο σπίτι του, ενώ προηγουμένως οι δυο τους είχαν πιαστεί στα χέρια. 

Οι εκδορές στο πρόσωπο του άτυχου 42χρονου ήταν η βασική πληροφορία-μαρτυρία κατοίκων η οποία οδήγησε τους αστυνομικούς στον δράστη.

Όπως αναφέρει το kavalapost.gr, η μητέρα του 50χρονου ομολόγησε, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ότι βοήθησε τον γιο της να βάλει το άψυχο σώμα του 42χρονου στο αυτοκίνητό του, ενώ στη συνέχεια ο φερόμενος ως δράστης φαίνεται πως το έριξε στο αρδευτικό κανάλι, όπου βρέθηκε νεκρός την περασμένη Τετάρτη, ο 42χρονος. 

Από την πρώτη στιγμή, δε, που εντοπίστηκε η σορός του, οι αστυνομικοί εκτιμούσαν ότι δολοφονήθηκε σε άλλο σημείο, καθώς στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του εντοπίστηκαν ίχνη αίματος, που έδειχναν ότι ο δολοφόνος τον μετέφερε στην απομονωμένη περιοχή όπου τον έριξε στο αρδευτικό κανάλι.

Τα κίνητρα της δολοφονίας δεν έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ενώ η μητέρα του 50χρονου φέρεται να τον βοήθησε να καθαρίσει το σημείο της ασφάλτου το οποίο ποτίστηκε με το αίμα του θύματος. 

Μητέρα και γιος οδηγούνται σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ