Μικρό στο μέγεθος - μεγάλο στο στυλ: Ένα νεοϋορκέζικο διαμέρισμα σας δίνει ιδέες για να μετατρέψετε το μικρό σας σπίτι σε σύμβολο αισθητικής (φώτο)

Με μικρές επεμβάσεις, κατάφερε να μετατρέψει το μικρό του διαμέρισμα σε "παλατάκι"

Νομίζετε ότι ένα μικρό διαμέρισμα δεν μπορεί να μεταμορφωθεί σε παραμυθένιο σπίτι;

Ο interior designer Charlie Ferrer θα σας αποδείξει ότι κάνετε λάθος. 

Ο γνωστός σχεδιαστής εσωτερικών χώρων, όταν ξέσπασε η πανδημία του κορονοϊού εγκατέλειψε το μικρό διαμέρισμα που νοίκιαζε στην West Chelsea, για να μετακομίσει στο σπίτι των γονιών του στο Palm Beach, το οποίο είχε σχεδιάσει ο ίδιος. 

Stephen Kent Johnson

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Elle Decor, το φθινόπωρο ο Ferrer , επέστρεψε στο μικρό διαμέρισμα του στην West Chelsea της Νέας Υόρκης.

"Φοβόμουν ότι δεν θα μπορώ να ζήσω στο διαμέρισμα. Ότι θα μου φαίνεται εγκαταλελειμμένο και κλειστοφοβικό" λέει ο ίδιος. "Αλλά μετά σκέφτηκα ότι αξίζει να δώσεις στο χώρο σου μια δεύτερη ευκαιρία και μια "καινούργια ζωή" έτσι αποφάσισα κάποιες αλλαγές", συνεχίζει.

Ο διάσημος σχεδιαστής λοιπόν, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, με μικρές επεμβάσεις, κατάφερε να μετατρέψει το μικρό του διαμέρισμα σε "παλατάκι".

Stephen Kent Johnson

Μία design καρέκλα στο χώρο του γραφείου. Το λευκό χρώμα να κυριαρχεί στην κρεβατοκάμαρα, κάποιες διακοσμητικές επεμβάσεις στο τζάκι , λίγο χρώμα στην κουζίνα, ήταν αρκετά για να αλλάξει τελείως όψη το διαμέρισμα του.

Stephen Kent Johnson

Μπορείτε να πάρετε ιδέες από τις αλλαγές που έκανε ο Charlie Ferrer στο χώρο του, και να μετατρέψετε το μικρό σας διαμέρισμα σε σύμβολο φινέτσας και αρχοντιάς.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SlideShow

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ