Story of the day: Ο άστεγος που έμοιαζε με αγριάνθρωπο μεταμορφώθηκε σε γοητευτικό Βραζιλιάνο - Τον κούρεψαν & τον έντυσαν (φωτό)

Επανενώθηκε με την οικογένειά του... 

Ένας απεριποίητος άστεγος άντρας από την Βραζιλία μεταμορφώθηκε από έναν κομμωτή τον οποίο και είχε δει στον δρόμο και του πρόσφερε φαγητό.

Τότε ο Joao Coelho Guimaraes, του είπε ότι το μόνο που χρειάζεται ήταν ένα ξυράφι για να περιποιηθεί τα μούσια του, αφού τόσα χρόνια στους δρόμους την είχε παρατήσει. 

Ο Alessandro Lobo, που έχει μαγαζί με ρούχα και κουρείο, πήρε τον άστεγο και του έδωσε καινούργια ρούχα αλλά και τον περιποιήθηκε . 

Του έκοψε τα γένια, τα μαλλιά και το μουστάκι του και του έδωσε τρία πουκάμισα, ένα παντελόνι, ένα σακάκι και ένα νέο ζευγάρι παπούτσια.

"Αποφασίσαμε να τον βοηθήσουμε με διαφορετικό τρόπο, παρέχοντας μια μέρα περιποίησης γι 'αυτόν." Αφού βοήθησε τον Guimarães, ο Lobo ήθελε να τον φωτογραφίσει για να δείξει τη τεράστια αλλαγή της εμφάνισής του, δημοσιεύοντας το πριν και το μετά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ενθαρρύνει άλλους επιχειρηματίες να βοηθήσουν όσους έχουν ανάγκη αναφέρει το ladbible.

Ξαφνικά η φωτογραφία του άστεγου άνδρα κυκλοφόρησε παντού στα social media με αποτέλεσμα ο Joao Coelho να ξανά βρει την οικογένειά του μετά από 10 ολόκληρα χρόνια. 

Η μητέρα και η αδερφή του μάλιστα νόμιζαν ότι είχε πεθάνει, μέχρι που τον αναγνώρισαν. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ