Η Elikon Graphic Arts εντάσσεται στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ υποδέχεται στα Μέλη της μια ακόμα αμιγώς ελληνική εταιρία... 

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ υποδέχεται στα Μέλη της μια ακόμα αμιγώς ελληνική εταιρία, την Elikon Graphic Arts, επιβεβαιώνοντας έμπρακτα ότι συνεχώς αυξάνει τη δυναμική της και προωθεί τις αξίες και τη σημασία της ενίσχυσης της εγχώριας επιχειρηματικότητας. 

Ειδικότερα, η Elikon Graphic Arts είναι μια σύγχρονη βιομηχανική μονάδα η οποία, από το 2010, δραστηριοποιείται στον τομέα των επαγγελματικών εκτυπώσεων και της χάρτινης συσκευασίας.

Αξιοποιώντας πλήρως καινοτόμες τεχνολογίες, παρέχει άριστες υπηρεσίες, σεβόμενη τις ανάγκες και τους χρόνους ενός εξαιρετικά απαιτητικού εταιρικού πελατολογίου.

Από τη δημιουργία της έως σήμερα, διατηρεί αδιάλειπτα σταθερά ανοδική πορεία στην Ελληνική αγορά ενώ ενισχύει αποτελεσματικά τη «φωνή» και τη δυναμική της μέσω της ένταξής της στην ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ. 

Σε έκταση 3000 τ.μ., στην Αθήνα, στη βιομηχανική ζώνη του Ταύρου, η εταιρία έχει δημιουργήσει μια πρότυπη βιομηχανική μονάδα καθετοποιημένης παραγωγής, πλήρως εξοπλισμένη με βάση τις σύγχρονες τάσεις των επαγγελματικών εκτυπώσεων. Η Elikon Graphic Arts, αποτελεί πλέον υπερήφανο Μέλος της Κοινότητας καθώς έχει πιστοποιηθεί με το σήμα ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ