Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα η πιο απαιτητική μέρα του Δεκεμβρίου- Προσοχή στη συμπεριφορά σας, διαλέξτε τις μάχες σας

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα;

Μια από τις πιο απαιτητικές μέρες του Δεκεμβρίου η σημερινή, καθώς ολοκληρώνεται η τελευταία από τις συνολικά τρεις όψεις που σχημάτισε φέτος ο Άρης, στην πορεία του στον Κριό, με τον Πλούτωνα. Οι προηγούμενες δυο ήταν τον Αύγουστο, τον Οκτώβριο και σήμερα είναι η τελευταία.

Αν θα θέλαμε να περιγράψουμε με μια πρόταση την ενέργεια αυτής της όψης, θα λέγαμε μια όψη «παιχνιδιών εξουσίας», αντιπαραθέσεων, πίεσης και βίας. Ενδεχομένως, την έκφραση των παραπάνω να τη δούμε και στην επικαιρότητα.

Άρα όπως καταλαβαίνετε, η σημερινή μέρα είναι από αυτές που θα πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί στη συμπεριφορά μας προς τους άλλους και να διαλέγουμε τις μάχες μας σοφά. Σημασία δεν έχει να κερδίσει ο εγωισμός μας, κυρίως στις σχέσεις μας.

Σαφώς δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνουμε επίθεση στους άλλους, ακόμη κι αν νιώθουμε ότι έχουμε δίκιο, διότι με τους υψηλούς τόνους μπορεί να το χάσουμε. Εννοείται αποφεύγουμε την επικίνδυνη συμπεριφορά στην οδήγηση και είμαστε συγκεντρωμένοι όταν χειριζόμαστε επικίνδυνα μηχανήματα.

Η Σελήνη είναι στο ζώδιο του Κριού όλη την ημέρα και συμβάλλει με την παρόρμηση και τη βιασύνη να ξεφύγει μια κατάσταση, ειδικά τις απογευματινές ώρες. Πιο προσεκτικοί σήμερα πρέπει να είναι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο ή πλανήτες και ωροσκόπο κοντά (2 μοίρες πλην – συν) στις 23ο μοίρες των ζωδίων αυτών.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα χρειάζεται προσεκτικούς χειρισμούς από την πλευρά σας τόσο σε επίπεδο επικοινωνίας με τους άλλους όσο και στις μετακινήσεις. Αν είστε γεννημένοι από 12 μέχρι 17 Απριλίου, ας έχετε περισσότερη υπομονή και κατανόηση, ιδιαίτερα αν οδηγείτε.

Είναι καλύτερα να φτάσετε λίγο αργότερα στον προορισμό σας, παρά να έχετε προβλήματα. Ελέγξτε τον θυμό και την έκφραση των αρνητικών συναισθημάτων σας. Ενδεχομένως κάποιο άτομο από τη δουλειά ή ακόμη κι από το σπίτι να σας καταπιέσει περισσότερο. Σκεφτείτε πριν αντιδράσετε παρορμητικά μήπως με την επίθεση τελικά δεν βρείτε το δίκιο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση για ιδεολογικούς και εντελώς υποκειμενικούς λόγους τη σημερινή μέρα, θα έχετε γλιτώσει πολύ εκνευρισμό και στρες. Κάποιος μπορεί επίτηδες να προσπαθεί να ανοίξει μια συζήτηση μαζί σας, όχι βέβαια με την πρόθεση να ακούσει αυτά που έχετε να του πείτε, αλλά για να ρίξει λάδι στη φωτιά και να σας παρασύρει σε μια άσκοπη και τοξική κουβέντα.

Η Σελήνη στον Κριό δημιουργεί συνθήκες παρασκηνίου στο χώρο της δουλειάς ή μπορεί να σας φορτίζει με άγχος όταν νιώθετε ότι δεν έχετε τον έλεγχο. Οι γεννημένοι από τις 11 έως τις 15 Μαΐου φροντίστε περισσότερο θέματα υγείας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μια αρκετά πιεστική ημέρα σήμερα, κυρίως για την ψυχολογία σας που μπορεί να είναι κάπως επιβαρυμένη. Αν έχετε γενέθλια από 12 μέχρι 16 Ιουνίου προσέξτε λίγο περισσότερο τόσο στην οδήγηση όσο και στις σχέσεις με συνεργάτες και φίλους.

Αποφύγετε να ανοίξετε θέματα που αφορούν οικονομικά, καθώς δεν θα μπορέσετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Γενικότερα, κάποια οικονομικά ζητήματα ή θέματα σχέσεων μπορεί να σας απασχολήσουν και να σας δημιουργήσουν μεγάλο εκνευρισμό.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ