Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη περνά στον Ταύρο & γιορτάζει την καλοπέραση

Πως θα είναι η Παραμονή Χριστουγέννων από αστρολογικής απόψεως;

Καλημέρα και χρόνια πολλά. H Σελήνη σήμερα παραμονή Χριστουγέννων βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 12:55 το μεσημέρι, που θα περάσει στο ζώδιο της έξαρσης της (στην καλύτερη δυνατή θέση δηλαδή στον ζωδιακό) στον Ταύρο, όπου και θα παραμείνει στο υπόλοιπο της ημέρας.

Στο ζώδιο του Ταύρου έχουμε μια πιο πρακτική γήινη Σελήνη, η οποία μας καλεί να ασχοληθούμε με ό,τι ικανοποιεί τις αισθήσεις μας και να απλοποιήσουμε τα πράγματα στην καθημερινότητα μας.

Είναι η Σελήνη που γιορτάζει την καλοπέραση και κυρίως τους μαραθωνίους φαγητού σε κανονικές συνθήκες, αλλά πιστεύω ότι θα βρούμε τον τρόπο, έστω και χωρίς την κανονικότητα αυτή, την παραμονή των Χριστουγέννων να περάσουμε καλά με όσους αγαπάμε κι ας είμαστε και μακριά.

Σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα! Να έχετε υγεία και χαρές και κυρίως ανάλαφρη καρδιά.

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να είναι παραμονή Χριστουγέννων αλλά το τρέξιμο δεν το γλιτώνετε, ειδικά τις πρωινές ώρες με τη Σελήνη στο ζώδιο σας που σας πιέζει αρκετά. Στην πορεία περνώντας η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει τα οικονομικά σε πρώτο πλάνο.

Συζητάτε, διαπραγματεύεστε, ασχολείστε περισσότερο με το ισοζύγιο εσόδων – εξόδων, προσπαθείτε να βρείτε πρακτικές λύσεις για να αντιμετωπίσετε τις αυξημένες ανάγκες της εποχής και ίσως τελικά έχετε μια θετική είδηση μέσα στην ημέρα γι’ αυτά.

Από την άλλη, είναι από τις ημέρες που κάνετε έξοδα για δώρα ή αγορές για το σπίτι, προκειμένου να περάσετε μια όμορφη παραμονή Χριστουγέννων με όσους αγαπάτε. Χρόνια πολλά Κριοί μου!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, κάνοντας τη σημερινή ημέρα πολύ «δική» σας, κατάλληλη για να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας ζητήματα. Φυσικά, μπορεί να νιώθετε πιο ευαίσθητοι και με τις ανάγκες των άλλων και να προσπαθείτε να προσαρμόσετε το πρόγραμμα σας στο δικό τους.

Από την μια είστε πρόθυμοι να δείξετε συμπάθεια, τρυφερότητα και να βοηθήσετε φίλους, συνεργάτες, συγγενείς, από την άλλη μπορεί να σας πιάνει το «παράπονο» και να θέλετε να σας κανακέψουν οι άλλοι.

Η τάση σας σήμερα είναι να είστε υποκειμενικοί και να βλέπετε τα πράγματα από την πλευρά σας, όσο κι αν θέλετε να αποστασιοποιηθείτε από το «εγώ» σας. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο θα κάνει πιο «λαμπερό» το βράδυ σας και θα ασχοληθείτε με αυτά και αυτούς που αγαπάτε! Χρόνια πολλά Ταύροι μου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πρωί ξεκινά με λίγη πίεση και βιασύνη για να προλάβετε να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις, αλλά και τις προετοιμασίες για την ημέρα, έστω και την τελευταία στιγμή. Μετά η Σελήνη περνά στον Ταύρο, όπου και θα παραμείνει στο υπόλοιπο της ημέρας.

Μια αρκετά «εσωστρεφής» ημέρα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας. Ίσως δεν θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, ίσως βγαίνουν κάποιες ανασφάλειες και φόβοι στην επιφάνεια, ίσως από το αποψινό βράδυ λείπουν άνθρωποι ή λείπει το κέφι άλλων χρόνων.

Από την άλλη, μπορεί να είστε πιο ανήσυχοι για τις εξελίξεις στη δουλειά ή να νιώθετε άγχος για το μέλλον. Ίσως δεν είναι μια ιδιαίτερα κοινωνική μέρα για σας, μολονότι είναι παραμονή Χριστουγέννων και δεν είναι ανάγκη να πιεστείτε, αν δεν νιώθετε την ανάγκη να κάνετε ό,τι κάνουν και οι άλλοι. Κοιτάξτε να ξεκουραστείτε, να μαζέψετε δυνάμεις, κάνετε πράγματα που ευχαριστούν εσάς και ακούστε το ένστικτό σας. Χρόνια πολλά Δίδυμοι μου!

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ